Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Farul devine o forţă în SuperLigă! Invesiţia de 97.5 milioane de euro, confirmată

Farul Constanta Publicat pe 19 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20893176/2/gica-hagi.jpg


Gică Hagi a primit vestea pe care o aştepta încă din momentul în care fuziunea dintre Viitorul şi Farul era doar o idee. Guvernul României a aprobat proiectul de construire a unui nou stadion la Constanţa, iar arena ultramodernă va costa aproape 100 de milioane de euro şi ar putea fi gata în 2025!

Guvernul a aprobat, miercuri, propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei de a construi la Constanţa un stadion de 18.000 de locuri, care-i va purta numele lui Gică Hagi. Costul lucrărilor e estimat la 480.490.000, adică 97.5 milioane de euro, iar Farul va fi principala beneficiară. Astfel, se va împlini visul lui Hagi de a uni întreaga suflare fotbalistică din Constanţa în jurul unei echipe cu stadion important.
 
Stadionul de 18.000 de locuri va beneficia de un gazon modern, hibrid, dar şi de un teren adiacent de antrenament destinat atât fotbalului, cât şi atletismului, care va avea o tribună de aproximativ 1.000 de locuri. În plus, arena modernă va beneficia de săli de antrenament, centru de conferinţe, spaţiu expoziţional, spaţii administrative, comerciale şi restaurante şi va îndeplini toate cerinţele pentru a putea găzdui meciuri din cupele europene.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20893176/1/stadion-hagi.png
 
În acest moment, cel mai optimist termen pentru finalizarea lucrărilor e de 28 de luni, urmând ca noul stadion "Gheorghe Hagi" să fie gata, dacă lucrurile vor merge conform planului, în 2025.
 
În momentul fuziunii dintre Viitorul şi Farul, principala cerere a lui Gică Hagi către autorităţile din Constanţa a fost punerea pe masă a unui proiect de construire a unui stadion modern. În acest moment, Farul joacă la Ovidiu pe o arenă care poate găzdui cel mult 4.500 de spectatori.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele