Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Farul e gata să-şi vândă vedeta: "Îl vom lăsa să plece!". Anunţul lui Gică Popescu

Farul Constanta Publicat pe 20 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20925895/1/gica-popescu.png


Alexi Pitu (20 de ani), cel mai interesant tânăr jucător al celor de la Farul, ar putea pleca de la echipa lui Gică Hagi chiar în această iarnă, dacă "Regele" primeşte o ofertă pe măsura aşteptărilor.
 
Unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din SuperLigă, Pitu are un sezon excelent, cu patru goluri şi cinci assist-uri oferite, iar prestaţiile foarte bune au atras atenţia asupra potenţialului omului de bandă stângă din atacul lui Hagi. Dacă în vară negocierile cu Rapid şi CFR pentru transferul lui Pitu nu s-au realizat, preţul atacantului e şi mai mare acum când Farul e lider în SuperLigă şi are şanse reale la obţinerea titlului:
 
"Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1, echipe de afară pe Pitu. A avut o jumătate de sezon foarte bună, a trebuit să continue, pentru că ceea ce-i lipsea lui Pitu era golul şi golul îi dă încredere. Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze, are trei goluri, ce nu avea în sezoanele anterioare. 
 
Să vină cu oferte, să le pună pe masă, până acum zvonuri... N -am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine. Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsa să plece", a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele