Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Farul, fără trei jucători la meciul cu FCSB. Anunţul lui Hagi: "E o întindere serioasă!"

Farul Constanta Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20635113/1/gh.jpg


Farul va ataca meciul cu FCSB (luni, ora 21:00) din prima etapă a play-off-ului fără trei jucători. Gabi Iancu e accidentat, Nedelcu are în contractul de împrumut o clauză conform căreia nu poate evolua contra formaţiei de care aparţine, iar Michael Omoh e suspendat după un cartonaş galben primit în meciul de la Craiova, cu CS Universitatea.
 
În momentul în care părea că s-a recuperat complet după o accidentare, Gabi Iancu a revenit la antrenamente alături de colegi, dar o altă întindere îl va scoate cel mai probabil din joc pentru duelul cu FCSB. Lui i se adaugă Nedelcu şi Omoh, doi jucători importanţi în angrejanul lui Hagi:
 
"Iancu a revenit după accidentare, la antrenamentul de azi s-a accidentat iar. Cred că e o întindere destul de serioasă, din ce mi-au zis la prima contestatare. Nedelcu nu poate să joace. Nici Omoh, care a luat cartonaş galben la prima atingere la Craiova. Suntem ceillaţi, sper să reuşim un meci bun, să ne impunem principiile: presiunea şi posesia. Trebuie să ne impunem şi să avem capacitatea de a încerca să fim mai buni decât ei. Un meci greu din toate punctele de vedere, dar toţi suntem motivaţi şi sperăm să o facem mai bine decât ei. Sperăm să ne autodepăşim şi să facem un meci foarte bun", a dezvăluit managerul tehnic al Farului, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o sâmbătă.
 
FCSB - Farul se joacă luni, de la ora 21:00, live pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro. Dacă FCSB e pe locul al doilea, cu 31 de puncte, şi are nevoie disperată de succes pentru a nu pierde contactul cu CFR, Farul face parte, alături de FC Voluntari şi FC Argeş, din grupul de trei echipe cu câte 24 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele