Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Farul i-a oferit o zi de neuitat micului fan ce a plâns la meciul cu Dinamo

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21492863/1/hagi.jpg

Dinamo Bucureşti a trecut în deplasare, cu 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga.

În repriza a doua, camerele au surprins un mic fan al dobrogenilor în lacrimi. Dobrogenii au iniţiat o campanie pentru a-l găsit, iar rezultatul a venit imediat.

”Dumi” a avut o zi de neuitat, fiind invitat la baza de pregătire a echipei, unde s-a fotografiat cu Gică Hagi, dar şi cu jucătorii.

Întâlnire emoţionantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o ţară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.

Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporţii micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi şi cu jucătorii farişti. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliştii farişti l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuţ Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar şi alte materiale promoţionale cu însemnele clubului nostru”, este comunicatul campioanei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele