Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

FC Argeş a perfectat al 11-lea transfer din această vară: Bryan Alceus

FC Argeș Publicat pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20760042/1/bryan-alceus.jpg

FC Argeş a anunţat, vineri, că a perfectat al 11-lea transfer din această perioadă precompetiţională, ajungând la o înţelegere pe un sezon, cu drept de prelungire, cu fotbalistul Bryan Alceus.

Mijlocaşul central din Haiti a evoluat în ediţia precedentă de campionat la Gaz Metan Mediaş, echipă care a retrogradat din cauza problemelor financiare. Bryan Alceus a îmbrăcat tricoul ardelenilor în 15 meciuri, iar la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an a semnat cu FK Zira, formaţie din prima ligă din Azerbaidjan.

Bordeaux II, Cozes, Stade Bordelais, Entente SSG, C' Chartres, Paris FC şi Bastia-Borgo sunt echipele din Franţa la care jucătorul a mai evoluat în carieră. Pentru reprezentativa statului Haiti, Alceus a evoluat în 26 de partide. 350.000 euro este cota de piaţă a noului mijlocaş al echipei piteştene.

FC Argeş i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaş central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaş stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaş stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaş stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaş central), Enzo Celestine (24 ani, atacant) şi Tony Njike (24 ani, mijlocaş central defensiv).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele