Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

FC Argeş a renunţat la unul din cei mai experimentaţi jucători

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21404901/1/rauta.jpg

Astăzi, de la 20:00, FC Argeş întâlneşte Dumbraviţa. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, partida va putea fi urmărită şi pe site-ul Primasport.ro, în format video-text, unde vor putera fi văzute toate fazele importante.

FC Argeş traversează o perioadă dificilă. Chiar dacă argeşenii aveau ca obiectiv promovarea la finalul acestui sezon, după ce au retrogradat, echipa nu a obţinut rezultate. În acest moment, FC Argeş este pe locul 16 în clasament, cu 15 puncte.

Cu puţin înainte de meci, Eugen Neagoe a renunţat la unul din cei mai experimentaţi jucători. Este vorba despre Alexandru Răuţă (31 de ani).

 

Mijlocaşul a semnat cu fosta prim-divizionară în vara acestui an.

”Clubul nostru şi fotbalistul Alexandru Răuţă au ajuns astăzi la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a jucat 8 meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş. Mult succes în carieră!”,
e comunicatul piteştenilor.

El a mai jucat la Dinamo, FC Argeş (club la care s-a format), CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi, Hermannstadt şi FC Voluntari, echipă alături de care a câştigat Supercupa României în sezonul 2017/2018.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele