Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

FC Argeş are ambiţii mari în noul sezon. ”Automat ne gândim şi la play-off”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20778579/1/arg.jpg

Partida FC Argeş - UTA Arad, din prima etapă a SuperLigii s-a încheiat 2-0. Piteştenii s-au impus fără prea mari emoţii, graţie ”dublei” marcate de Bertrand.

Preşedintele piteştenilor, Jean Vlădoiu a anunţat că sunt ambiţii mari în acest sezon, obiectivul fiind calificarea din nou în play-off. Oficialul a punctat că lotul este din punct de vedere valoric peste cel din stagiunea precedentă.

”Mă bucur foarte mult, încă n-aţi văzut tot! Andrei Prepeliţă mai are jucători care nu sunt la capacitate maximă din punct de vedere fizic: atacanţi, mijlocaşi, banca arată înt-un mare fel în comparaţie cu anul trecut. Andrei e mult mai liniştit. Ne obligă să intrăm în play-off.

Dacă anul trecut am reuşit cu un lot foarte bun, nu de valoarea celui de acum, automat ne gândim şi la play-off, sunt multe echipe care au investit, dar şi noi cu multa muncă şi seriozitate putem reuşi.

Trebuie să rămânem umili, modeşti, cum i-am văzut în această lună pe băieţi. Mă bucur că văd echipa într-o formă bună, n-am văzut crampe musculare, n-am văzut să tragem de timp în meciul cu UTA”
, a spus Vlădoiu, pentru cei de la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele