Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO ǀ FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21067971/1/whatsapp-image-2023-03-15-at-11-14-25-773x380.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a cu numărul unu din play-out-ul Superligii. Echipa din Piteşti se află la al 15-lea meci consecutiv fără victorie în acest sezon.

La cei de la Argeş a debutat Bogdan Vintilă pe banca tehnică, însă tehnicianul nu a adus revirimentul. Acesta a declarat că e conştient de situaţia grea a echipei, însă a mulţumit de faptul că jucătorii sunt uniţi.

”Pot să zic că jucătorii au avut atitudine. Consider că, din ce am văzut în a doua repriză, avem de ce să ne agăţăm pentru a crea rezultate. Nu ne ajută deloc acest rezultat, dar încerc să iau ce este mai bun din acest şi să folosesc asta în viitor. M-am înhămat la o muncă foarte grea, dar rămâne să muncim în continuare pentru a ne îndeplini obiectivul la final de sezon.

Din ce am văzut, jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie. Echipa e pe primul loc, nu jucătorul, indiferent de nume. Repet, am speranţe la ce am văzut astăzi! Situaţia se mai complică puţin, dar acest joc n-a fost decisiv. O victorie era bună pentru moral, era bună pentru suporteri, dar o să muncim mai mult şi eu zic că va fi bine pentru noi până la finalul campionatului. Am mare încredere în jucătorii mei”
, a declarat Vintilă, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele