Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FC Argeş Piteşti s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale. Urmează un duel cu campioana ”U” BT Cluj

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20700520/1/arg-bas.jpg

Echipa de baschet masculin FC Argeş Piteşti s-a calificat luni, pe teren propriu, în semifinalele Ligii Naţionale, după ce a învins în meciul trei, decisiv, formaţia SCMU Craiova, scor 75-73 (42-35). Adversara din semifinale pentru piteşteni este campioana ”U” Banca Transilvania Cluj.

În primul meci al seriei, FC Argeş Piteşti a învins cu 93-61, dar apoi a cedat în deplasarea de la Craiova, cu 82-84, astfel că s-a jucat partida decisivă de luni, adjudecată de Piteşteni, pentru 2-1 la general.

Tot luni se joacă meci decisiv şi în seria CSM Oradea - Dinamo Bucureşti (76-58 şi 62-79). Câştigătoarea acestei serii se va duela în semifinale cu deţinătoarea Cupei României, CSO Voluntari.

”U” BT Cluj şi CSO Voluntari au obţinut calificarea în două partide, în disputele cu CSU Sibiu (89-79 şi 86-81), respectiv SCM Timişoara (95-72 şi 79-68).

Semifinalele se dispută în cinci partide, începând din 13 mai, între U BT Cluj - FC Argeş Piteşti, respectiv CSO Voluntari - CSM Oradea/Dinamo Bucureşti.

Titlul naţional a fost câştigat în 2021 de echipa ”U” Banca Transilvania Cluj, care a primit astfel dreptul de a juca în Basketball Champions League, competiţie în care a atins faza sferturilor de finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele