Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

FC Argeş s-a întărit cu un fost atacant de la Lille

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21018767/1/kou.jpg

FC Argeş s-a întărit cu internaţionalul congolez Kévin Koubemba (29 de ani). Acesta a îmbrăcat ultima oară tricoul celor de la Chernomorets Odesa.

Atacantul are un CV interesant, fiind legitimat la Lille, pentru care a prins 8 partide în Ligue 1.

„FC Argeş l-a adus pe internaţionalul congolez Kévin Koubemba. În vârstă de 29 de ani, noul atacant al clubului nostru vine din Ucraina, de la Chernomorets Odesa. Kévin s-a născut în Coulommiers, o micuţă localitate din Franţa. Provine dintr-o familie cu rădăcini congoleze, acesta având pe lângă cetăţenia franceză şi pe cea congoleză

A început fotbalul la Amiens SC, iar în 2014 a fost transferat de Lille, echipă pentru care a şi debutat în Ligue 1, într-un meci pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Lorient. A jucat în total 8 meciuri în prima ligă din Franţa, în sezonul 2014/15”
, este comunicatul piteştenilor.

Koubemba a trecut în carieră pe la: Amiens, Sabail, CSKA Sofia, Sabah, Stade Brestois, KF Teuta, Péronnas, Kuala Lampus, Lille, Sint-Truidense, Chornomorets Odesa.

  • Atacantul este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele