Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

FC Argeş se pregăteşte să intre într-o nouă eră: "Abia aştept să vedeţi noul stadion!"

FC Argeș Publicat pe 21 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20645840/1/c2g9zdjhnwm5ogfkmwuyngexyzu4zwq1mmiwyjzhnmq5mzg-thumb.jpg


Fotbalul din Piteşti se pregăteşte să intre într-o nouă eră. După restart, promovarea pe prima scenă şi calificarea în play-off-ul actualei ediţii din Casa Liga 1, FC Argeş face următorul pas şi va avea un stadion nou, de 15.000 de locuri, care să înlocuiască vechea arenă.
 
După ani şi ani în care fanii din Trivale au aşteptat ca spiritul lui Dobrin să continue, noua formaţie s-a ridicat la un standard foarte înalt, chiar dacă nu a jucat pe o arenă modernă. O situaţie care se va schimba în 2024, când la Piteşti e aşteptată o arenă ultramodernă, de 15.000 de locuri şi fără pistă de atletism. Lucrările vor începe în vara acestui an, după obţinerea tuturor avizelor:
 
"Abia aştept să vedeţi cum va arăta noul stadion. Va fi unul dintre cele mai frumoase din ţară.
 
Avem o problemă cu preluarea terenului de la baza sportivă Nicolae Dobrin, doar actualul teren ne aparţine, în rest tot ce este în jur, aproape 700 de hectare de teren, sunt ale Ministerului Sportului. 
 
Hotărârea de Guvern pentru transfer este aproape gata, la fel avizele. Sper ca până în această vară să fie totul gata, să ne putem apuca de demolare, iar peste 2 ani să avem stadionul pe care Piteştiul îl merită.
 
Stadionul va avea 15.000 de locuri şi va fi fără pistă de atletism. Pe terenul 2, pe care îl vom renova complet, va avea o pistă omologată, la acelaşi nivel cu actuala pistă de pe stadion", a anunţat primarul Cristian Gentea, luni, la Pro X.

Proiectul va costa 375.942,30, noua arenă va beneficia de gazon hibrid şi va fi omologată chiar pentru găzduirea meciurilor din Liga Campionilor.
 
Printre dotări se vor regăsi: sală de forţă de minimum 500 mp, două săli pentru saună, sală de recuperare, cabinet medical, cabinet antidoping, tribune cu locuri individuale structurate pe sectoare şi inele, locuri pentru spectatorii cu handicap locomotor şi însoţitorii acestora, foaier de primire cu garderobe şi puncte comerciale, sală de antrenament multifuncţională, spaţii dedicate mass-media, loje destinate VIP, spaţii de alimentaţie publică, săli de conferinţă, birouri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele