Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

FC Argeş vrea în play-off! Detalii importante din cadrul clubului: „Eram un fel de Clinceni”

FC Argeș Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20544353/1/fc-arges-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-15-12-2021.jpg

În cadrul unui interviu, Jean Vlădoiu, preşedintele FC Argeş, a făcut o radiografie a situaţiei de acolo şi a vorbit despre obiectivele pe care le au. 

Argeşenii ocupă locul 8 în clasamentul din Casa Liga 1, la 4 puncte distanţă de locurile care duc în play-off.

„În campionatul trecut eram un fel de Clinceni acum şi am reuşit să evităm retrogradarea. Ulterior primarul a venit alături de noi, i-am recâştigat încrederea pentru că la început nu avea încredere în noi. Am adus jucători mult mai experimentaţi, avem un lot foarte bun, care ne permite să visăm la play-off.

E adevărat, poate e un obiectiv prea mare atingerea play-off-ului. M-am exprimat greşit cu comparaţia dintre Clinceni şi noi. În schimb, noi am avut linişte. La Clinceni, din cauza faptului că nu şi-au plătit jucătorii, mulţi dintre ei îşi doresc să-şi rezilieze contractele. 

La Piteşti, datorită primarului, noi n-am avut probleme financiare, pentru mine asta a fost surpriza cea mai plăcută şi ce ne-a promis, s-a ţinut de cuvânt. Jucătorii sunt plătiţi la zi, iar contractele pe care le-au făcut cu noii jucători sunt mult mai bune”, a declarat Vlădoiu, pentru GSP. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele