Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

FC Barcelona ar putea fi exclusă din competiţiile europene! Decizia luată de UEFA

Barcelona Publicat pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21099769/2/profimedia-0770220279.jpg

FC Barcelona ar putea fi exclusă de UEFA din toate competiţiile europene pentru un an, din cauza scandalului ”Negreira”.

Oficialii UEFA se pregătesc să arunce lumea fotbalului în aer şi să o excludă pe Barcelona din competiţiile europene pentru un an, informează cotidianul spaniol AS. Comisia de Disciplină şi Etică a UEFA, care se ocupă de investigarea acestui caz, nu s-a pronunţat încă, dar forul european ar putea decide, fără să mai aştepte răspunsul comisie.

Excluderea din Cupele Europene ar fi o lovitură gravă pentru catalani, a căror situaţie financiară nu este tocmai ”roz”. În cazul în care se va lua acestă decizie ei vor putea să o conteste la TAS.

Poziţia oficială a Barcelonei în ”scandalul Negreira”. Joan Laporta, atac către Real Madrid

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat, luni, că toate plăţile făcute de club către o companie deţinută de un conducător din arbitraj au fost pentru consiliere, nu pentru obţinerea unui avantaj ilegal în plan sportiv, relatează Reuters.

Laporta a precizat că o anchetă internă a clubului a ajuns la concluzia că nu au existat nereguli şi a menţionat că acest caz a fost o campanie orchestrată pentru discreditarea Barcelonei.

El l-a acuzat pe preşedintele LaLiga, Javier Tebas, că încearcă să strice reputaţia FC Barcelona.

În plus, Laporta a atacat Real Madrid, care s-a alăturat dosarului procurorilor împotriva FC Barcelona, spunând că dintotdeauna Real a fost favorizată de arbitraje.

Joan Laporta a spus că FC Barcelona a căutat, în relaţia cu Jose Maria Enriquez Negreira, consiliere tehnică de la “cineva cu mare experienţă în fotbal”.

“Consilierea nu reprezintă o neregulă sau o infracţiune”, a subliniat el.

“Departamentul fiscal spaniol a trimis o scrisoare Procuraturii în care spunea că nu poate dovedi că plăţile către companii legate de domnul Negreira au influenţat rezultatul vreunui meci”, a adăugat Laporta.

Joan Laporta a cerut UEFA să fie corectă faţă de Barcelona în propria investigaţie.

Luna trecută, procurorii spanioli au acuzat FC Barcelona de plăţi de 7,3 milioane de euro în perioada 2001-2018 către firme deţinute de Jose Maria Enriquez Negreira. Negreira a fost vicepreşedintele comisiei de arbitri a federaţiei spaniole în perioada 1993-2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele