Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

FC Barcelona ar putea fi exclusă din competiţiile europene! Decizia luată de UEFA

Barcelona Publicat pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21099769/2/profimedia-0770220279.jpg

FC Barcelona ar putea fi exclusă de UEFA din toate competiţiile europene pentru un an, din cauza scandalului ”Negreira”.

Oficialii UEFA se pregătesc să arunce lumea fotbalului în aer şi să o excludă pe Barcelona din competiţiile europene pentru un an, informează cotidianul spaniol AS. Comisia de Disciplină şi Etică a UEFA, care se ocupă de investigarea acestui caz, nu s-a pronunţat încă, dar forul european ar putea decide, fără să mai aştepte răspunsul comisie.

Excluderea din Cupele Europene ar fi o lovitură gravă pentru catalani, a căror situaţie financiară nu este tocmai ”roz”. În cazul în care se va lua acestă decizie ei vor putea să o conteste la TAS.

Poziţia oficială a Barcelonei în ”scandalul Negreira”. Joan Laporta, atac către Real Madrid

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat, luni, că toate plăţile făcute de club către o companie deţinută de un conducător din arbitraj au fost pentru consiliere, nu pentru obţinerea unui avantaj ilegal în plan sportiv, relatează Reuters.

Laporta a precizat că o anchetă internă a clubului a ajuns la concluzia că nu au existat nereguli şi a menţionat că acest caz a fost o campanie orchestrată pentru discreditarea Barcelonei.

El l-a acuzat pe preşedintele LaLiga, Javier Tebas, că încearcă să strice reputaţia FC Barcelona.

În plus, Laporta a atacat Real Madrid, care s-a alăturat dosarului procurorilor împotriva FC Barcelona, spunând că dintotdeauna Real a fost favorizată de arbitraje.

Joan Laporta a spus că FC Barcelona a căutat, în relaţia cu Jose Maria Enriquez Negreira, consiliere tehnică de la “cineva cu mare experienţă în fotbal”.

“Consilierea nu reprezintă o neregulă sau o infracţiune”, a subliniat el.

“Departamentul fiscal spaniol a trimis o scrisoare Procuraturii în care spunea că nu poate dovedi că plăţile către companii legate de domnul Negreira au influenţat rezultatul vreunui meci”, a adăugat Laporta.

Joan Laporta a cerut UEFA să fie corectă faţă de Barcelona în propria investigaţie.

Luna trecută, procurorii spanioli au acuzat FC Barcelona de plăţi de 7,3 milioane de euro în perioada 2001-2018 către firme deţinute de Jose Maria Enriquez Negreira. Negreira a fost vicepreşedintele comisiei de arbitri a federaţiei spaniole în perioada 1993-2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele