Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FC Botoşani a jucat curajos, dar a plecat învinsă de la Craiova. ”Sunt situaţii când trebuie să fim foarte atenţi”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21043065/1/stoican-photo.png

FCU Craiova a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din Superligă.

George Ganea a deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 45, când a primit o pasă în faţa porţii, de la Blănuţă, şi l-a învins pe Pap. În minutul 55 FC Botoşani a trecut pe lângă egalare, când Paramatti a respins cu o lovitură de cap de pe linia porţii o minge trimisă de Dragu.

Antrenorul moldovenilor, Flavius Stoican a declarat că echipa sa merita mai mult din partida de sâmbătă.

”Dacă noi nu reuşim să marcăm, clar că e destul de delicat. E păcat, pierdem puncte pe greşeli din astea, nici nu ştiu dacă pot să le numesc greşeli. Noi nu marcăm, ei marchează. Când am văzut şi că se dau doar 3 minute de prelungiri.

Chiar mi s-a părut prea puţin. Au mai fost cârcei...

Sunt situaţii când trebuie să fim foarte atenţi, sunt dueluri unu la unu şi dacă nu le tratăm, se pot lua astfel de goluri. Nu am văzut o Craiova care să te domine. Meciuri din astea, în care oricare poate să piardă… De ce să pierdem noi? Trebuie să băgăm capul în contră”
, a explicat Stoican, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele