Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

FC Botoşani a renunţat la atacantul Petar Petkovski după eşecul cu UTA

FC Botoșani Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21016638/1/petar-petkovski-1.jpg

FC Botoşani anunţă că a ajuns la un acord cu atacantul macedonean Petar Petkovski, pentru întreruperea acordurilor contractuale. Extrema stânga a evoluat pentru echipa din Moldova din vara anului 2021, adunând 29 de partide şi contribuind cu un gol şi o pasă decisivă.

În vârstă de 26 de ani Petkovski a mai evoluat la Rabotnicki Skopje şi Vardar Skopje, echipe din Macedonia.

Mulţumim, Petar Petkovski!

FC Botoşani anunţă că a ajuns la un acord cu atacantul macedonean Petar Petkovski pentru întreruperea acordurilor contractuale. Extrema stânga a evoluat pentru echipa noastră din vara anului 2021, adunând 29 de partide şi contribuind cu un gol şi o pasă decisivă.

Îi mulţumim lui Petar pentru evoluţiile avute în tricoul nostru şi îi dorim mult succes pe mai departe!”, a precizat clubul din Moldova.

FC Botoşani, eşec cu UTA

UTA a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Superligă.

La Arad, gazdele au primit penalti încă din minutul 3, după un henţ al lui Şeroni, iar Stefan Milosevic a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 4.

După numai şapte minute, Milosevic a primit o pasă de la Rareş Pop şi a înscris pentru 2-0. În minutul 28, VAR-ul a anulat pentru o poziţie de ofsaid golul reuşit de Dragu, pentru oaspeţi. Aceştia însă au reuşit totuşi să înscrie prin Mihai Roman II, în minutul 38. Prima repriză s-a încheiat cu arădenii având tot două goluri avans, după reuşita lui Rareş Pop din minutul 45+3.

Scorul final a fost UTA – FC Botoşani 3-1, iar arădenii au adunat 23 de puncte, în timp ce Botoşani rămâne cu 30 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele