Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

FC Botoşani ar putea fi nevoită să plece din oraş, din cauza războiului izbucnit în Ucraina. UPDATE: Reacţia lui Valeriu Iftime

FC Botoșani Publicat pe 24 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20615438/1/fc-botosani-11.jpg

FC Botoşani ar putea fi nevoită să plece din oraş pentru disputarea meciurilor din Casa Liga 1, după ce a început războiul în Ucraina. Dat fiind faptul că România, în special regiunea Moldovei, va fi gazda mai multor refugiaţi, stadionul din Botoşani este luat în calcul pentru ca în interiorul lui să fie amenajate corturi.

UPDATE joi (24 februarie), ora 22:25: Valeriu Iftime este pregătit să mute echipa de la Botoşani, în cazul în care stadionul va fi folosit pentru adăpostirea refugiaţilor din Ucraina.

În stare de urgenţă, de război, nu mă întreabă nimeni pe mine ce să facă cu stadionul ăsta. Dar sper să nu ajungem aici. E stadionul primăriei, mă gândesc că vor să pună corturi în el. Nu cred că e o soluţie, sunt atâtea locuri unde pot fi primiţi refugiaţii”, a spus Valeriu Iftime, pentru Antena Sport.


În plus, şi alte cluburi din Moldova sunt în vederi pentru astfel de măsuri, Poli Iaşi (Liga 2), Dacia Unirea Brăila (Liga 2), Oţelul Galaţi (Liga 3), Bucovina Rădăuţi (Liga 3), Foresta Suceava (Liga 3), Şomuz Fălticeni (Liga 3), Minaur Baia Mare (Liga 3) sau CSM Satu Mare (Liga 3).

UEFA condamnă invadarea Ucrainei de către Rusia

UEFA a anunţat, joi, într-un comunicat, că este pregătită să ajute poporul ucrainean şi condamnă ferm invadarea Ucrainei de către Rusia.

Forul a precizat că va lua decizii legate de situaţia actuală în Comitetul Executiv de vineri.

UEFA condamnă invadarea Ucrainei de către Rusia.

UEFA împărtăşeşte îngrijorarea semnificativă a comunităţii internaţionale cu privire la situaţia de securitate din Europa şi condamnă ferm invadarea Ucrainei de către armata Rusiei.

În calitate de for care conduce fotbalul european, UEFA munceşte neobosită pentru dezvoltarea şi promovarea fotbalului în conformitate cu valori europene cum sunt pacea şi respectarea drepturilor omului, în spiritul Cartei Olimpice. Rămânem hotărâţi în ceea ce priveşte solidaritatea cu comunitatea fotbalului din Ucraina şi suntem pregătiţi să îi întindem o mână de ajutor poporului ucrainean.

Gestionăm această situaţie cu seriozitate şi urgenţă maxime. Decizii vor fi luate în Comitetul Executiv al UEFA anunţat pentru mâine”, este comunicatul forului continental.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele