Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FC Botoşani e interesată de Juan Bauza! FC U Craiova poate rămâne fără mijlocaş în vară

FC U Craiova 1948 Publicat pe 29 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20655625/1/bauza.jpg

Juan Bauza (25 de ani) ar putea ajunge la FC Botoşani în vară, după terminarea sezonului de Casa Liga 1. Moldovenii vor un înlocuitor pentru Ongenda, iar în acest sens au ajuns la mijlocaşul de la FC U Craiova, cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Se pare că Valeriu Iftime a rămas impresionat de mijlocaş şi, din vară, vrea să îl aducă la FC Botoşani, conform ProSport. Pe lângă evoluţiile din acest sezon, Bauza a impresionat şi prin faptul că poate să se integreze la orice echipă. Înainte de FC U Craiova, a jucat în Liga 2, la Miercurea Ciuc.

În acest sezon, în 20 de meciuri pentru formaţia din Bănie, Bauza a marcat de patru ori şi a oferit trei pase decisive.

La FC Botoşani e conflict intern

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, s-a enervat după ce a aflat că antrenorul Marius Croitoru nu a permis accesul presei şi fanilor la meciul amical cu Politehnica Iaşi, formaţie care evoluează în Liga 2 acum. 

Este cunoscut public faptul că Iftime şi Croitoru au relaţie foarte bună, dar în ultima perioadă au fost ceva probleme. După meciul cu Farul Constanţa, patronul a dezvăluit că a încercat să-l contacteze pe antrenor, dar nu i-a răspuns la telefon: „Nu există om care să nu-mi răspundă la telefon, pentru că eu nu am duşmănie cu nimeni, nu mă lupt cu nimeni”. 

„O să discut astăzi cu Marius, e o supărare... e un mod de a ne comporta. Din când în când latră la presă, dă piept cu presa ca şi cum ”eu sunt marele antrenor şi presa ce caută aici?”. Preşedintele meu înţelege că publicul e aşa, ”veniţi când vă chem eu”, şi stau şi zgârie pe la porţi şi nu-i lasă la un meci amical cu Iaşiul? Lucrui care sunt impardonabile pentru mine! Fotbalul e făcut pentru oameni, presa este vectorul de imagine, arată ce faci, arată că fotbalul e un spectacol. 

Când vine Politehnica Iaşi la Botoşani să nu faci spectacol este o chestie de management, de marketing, care şi ăla dormea, preşedintele pe la Bucureşti, şi Croitoru nu primea presa.

Nu-i nimic, i-o dau şi îl dau afară. (n.r. - clauza). Nu clauza îl ţine pe Marius, de la el plăteşte, dacă pleacă, nu i-o dau eu dacă-l dau afară. Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iaşi, vedeau ăia din Moldova cum juca Botoşaniul cu Iaşiul. E o greşeală, o să am o discuţie cu ei şi o lămuresc eu cu ei, şi cu Marius şi cu domnul Anton. Păcat!”, a spus Valeriu Iftime, la ProX. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt