Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

FC Botoşani l-a cedat pe Andrei Dragu altei formaţii din Superliga

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21491723/1/dragu.jpg

Jucătorul Andrei Dragu, originar din Târgu Jiu, a semnat un contract pe 2 ani şi jumătate cu FCU Craiova 1948, el fiind transferat de la FC Botoşani.

Născut pe 7 octombrie 1999, Andrei are 24 de ani şi o înălţime de 1.71 metri. Andrei Dragu este un jucător de picior stâng care poate evolua atât ca fundaş stânga, dar şi ca mijlocaş stânga şi dreapta.
 
Andrei are 110 meciuri în primele două ligi din România, iar în sezonul actual a evoluat pentru echipa FC Botoşani în 18 partide în SuperLiga şi Cupa României.
 
Andrei Dragu va purta tricoul cu numărul 7.
 
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri