adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

FC Botoşani poate intra pe mâna nemţilor. Valeriu Iftime, contactat de oameni de afaceri din Germania: ”Trebuie să transform clubul în SA”

FC Botoșani Publicat pe joi, 19:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20751165/1/iftime.jpg

Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, a declarat de mai mult timp că vrea să vândă clubul sau să primească anumiţi oameni de afaceri lângă el, iar o posibilă colaborare cu persoane din Germania este reală. Moldovenii trebuie însă să rezolve o problemă, să se transforme din societate non-profit în societate pe acţiuni.

Valeriu Iftime chiar a recunoscut că a fost contactat de respectivele persoane din Germania, dacă la ora actuală nu e nimic concret. ”Ideea de a ieşi din fotbal o am de un an şi ceva. Acum am o problemă, trebuie să transform clubul în societate pe acţiuni. Aici este o chestiune juridică. Dacă reuşesc să fac asta, mi-e mai uşor să vând.

Astăzi am nişte propuneri, nişte discuţii cu anumiţi investitori din Germania. Ei vor să vină la masă, să ne punem la discuţii. Dacă le spun că suntem asociaţie non-profit, nu o să înţeleagă nimic.

Dacă voi rezolva chestiunea juridică, voi căuta investitori. Cam ăsta e planul. Între timp, clubul trebuie să fie echilibrat", a declarat Valeriu Iftime, pentru PlaySport .

FC Botoşani l-a transferat pe Andrei Ureche

FC Botoşani a obţinut semnătura portarului Andrei Ureche (23 de ani), ultima dată la Academica Clinceni, pentru următoarele trei stagiuni.

Formaţia moldavă a făcut anunţul oficial, în cursul zilei de miercuri, folosind reţelele sociale. Ureche va purta pe tricou numărul 82.

”Bine ai venit, Andrei Ureche!

Portarul în vârstă de 23 de ani s-a alăturat echipei noastre pentru urmatorii trei ani şi va purta numărul 82 pe tricou. A mai evoluat la echipele FC Argeş şi Academica Clinceni.

Mult succes în tricoul formaţiei noastre, Andrei!”, a anunţat FC Botoşani, pe Facebook.

Deşi a primit 57 de goluri în 26 de meciuri, Andrei Ureche a reuşit suficiente parade bune la Academica Clinceni, o echipă în descompunere. Ureche va deveni o concurenţă interesantă pentru Eduard Pap (27 de ani), un portar care oscilează între intervenţiile colosale şi gafele de acelaşi fel.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele