Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

FC Braşov a adus un fotbalist de la FC ”U” Craiova. ”Au contat foarte mult în decizia de a semna discuţiile purtate cu Mugurel Buga şi Ilie Stan”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20341534/1/botia.jpg

Mijlocaşul ofensiv Vlad Boţia (25 de ani) şi-a reziliat contractul cu cei de la FC ”U” Craiova. El nu a apucat să joace niciun minut pentru olteni în acest sezon de Liga 1.

Boţia a fost cedat sezonul trecut în Liga 3, la Corona Braşov, sub formă de împrumut. El rămâne la poalele Tâmpei şi va îmbrăca tricoul celor de la FC Braşov, fiind convins de de managerul sportiv, Mugurel Buga şi de antrenorul Ilie Stan să joace în Liga 2.

”Au contat foarte mult în decizia de a semna cu FC Braşov discuţiile purtate cu Mugurel Buga şi Ilie Stan. Ei m-au convins să vin la FC Braşov. Nu promit lucruri măreţe, îmi doresc doar să ne îndeplinim obiectivele impuse de către conducerea clubului”, a spus Boţia, citat de Monitorul Expres.

Boţia este originar din Braşov şi a făcut junioratul la cei de la FC, iar pentru o scurtă perioadă l-a prins antrenor la prim echipă pe Ilie Stan, cu care va avea parte acum de a doua colaborare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele