Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

FC Petrolul s-a reunit cu 26 de jucători la primul antrenament al anului. Trei noutăţi în lot

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20970305/1/pet.jpg

FC Petrolul s-a reunit la stadionul „Ilie Oană”, iar staful tehnic al „galben-albaştrilor” a avut sub comandă 26 de jucători, anunţă clubul ploieştean.

Portari: Octavian Vâlceanu, Sebastian Moroz, Andrei Jercălău.

Jucători de câmp: Florin Borţa, Georgi Pashov, Marius Ciobanu-Vanghele (Unirea Slobozia), Marian Huja, Bart Meijers, Mathaus Lima Santos, Alberto Olaru, Cosmin Achim (FC Voluntari), Valentin Ţicu, Mihai Velisar, Lucian Dumitriu, Cosmin Tucaliuc, Mario Bratu, Gicu Grozav, Constantin Budescu, Harrison Manzala, Robert Moldoveanu (Farul Constanţa), Cătălin Tolea, Raul Bucur, Mario Ioniţă (FCP U19), Alessio Tudor (FCP U19), Mihnea Rădulescu (FCP U19) şi Juan Pătraşcu (FCP UI9).

Pentru primul antrenament al anului, capitolul „noutăţi” a propus trei nume noi: atacantul Robert Moldoveanu, fundaşul central Cosmin Achim şi fundaşul dreapta Marius Ciobanu-Vanghele.

Robert Moldoveanu (23 de ani) s-a despărţit în această iarnă de Farul Constanţa şi este aproape să ajungă la o înţelegere cu Petrolul. Pentru tânărul jucător ar fi o revenire la Petrolul după patru ani, el îmbrăcând tricoul „galben-albastru” şi în primăvara lui 2019, atunci când, în eşalonul secund, a bifat 17 prezenţe şi opt goluri marcate.

Cosmin Achim (27 ani) şi-a încheiat conturile cu FC Voluntari şi va fi, din acest început de an, jucătorul Petrolului. Cu peste 100 de prezenţe la nivelul primului eşalon, Achim a jucat, pe parcursul acestui sezon, de şapte ori pentru gruparea ilfoveană, trecându-şi în cont şi o reuşită, în meciul cu CS Mioveni.

Marius Ciobanu-Vanghele (19 ani) vine de la divizionara secundă Unirea Slobozia şi va fi evaluat, în perioada următoare, de către staff-ul tehnic al „lupilor”. Tânărul fundaş dreapta a mai jucat pentru Academica Clinceni şi Universitatea Cluj.

De asemenea, la primul antrenament au fost prezenţi şi mai mulţi jucători tineri, cu toţii proveniţi din pepiniera clubului. Astfel, Mario Ioniţă, Alessio Tudor (ambii născuţi în 2006), Mihnea Rădulescu (2005) şi Juan Pătraşcu (2004) se vor antrena în perioada următoare cu prima echipă, la fel ca şi Constantin Tolea şi Raul Bucur, ultimii doi cu prezenţe constante la antrenamentele seniorilor în ultimul an.

Faţă de efectivul cu care s-a încheiat anul 2022, la antrenamentul de astăzi nu au participat Simon Măzărache şi Marius Cioiu, ei nemaintrând în calculele staff-ului tehnic pentru restul sezonului. Au mai lipsit, de asemenea, Andreas Leitner, Takayuki Seto şi Jair Silva, cei care au fost plecaţi acasă în vacanţă şi, în funcţie de cum au avut biletele de avion, vor sosi în România astăzi şi în cursul zilei de mâine. De asemenea, şi atacantul Christian Irobiso a întârziat, la rândul său, dar nigerianul întâmpină dificultăţi şi în ceea ce priveşte obţinerea vizei pentru Turcia, situaţie în care este destul de probabil să rateze o bună parte a stagiului din Antalya.

În staf, din această iarnă, a fost cooptat Eugeniu Cebotaru! Ajuns la vârsta de 38 de ani, fostul internaţional al Republicii Moldova a decis să îmbrăţişeze o carieră tehnică şi va fi unul dintre asistenţii lui Nicolae Constantin!

mail-share icon Email
viewscnt