Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

FC Sevilla, calificare în optimile Champions League, după un gol în minutul 90+4. Chelsea, merge şi ea mai departe

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19628410/1/sev.jpg

Soarta calificării în optimile Champions League s-a decis după doar 4 partide în grupa E.

FC Sevilla şi-a asigurat calificarea, după un succes cu 2-1, pe terenul celor de la Krasnodar. Andaluzii au deschis scorul prin Rakitic, fostul fotbalist al celor de la FC Barcelona a marcat cu o super execuţie, din voleu de la 30 de metri.

Wanderson a egalat în repriza a doua, la scurt timp după ce a marcat, dar prelungirile au adus golul calificării, prin El Haddadi, după un contraatac.

În direct pe Look Sport s-a stabilit prima formaţie care merge în primăvară europeană a Champions League.

Investiţiile din intersezon a celor de la Chelsea au dat roade. Formaţia londoneză a avut nevoie de doar patru partide pentru a merge mai departe.

Chelsea, prima echipa care merge mai departe

Calificarea matematică s-a decis în Franţa, pe terenul celor de la Rennes, după o victorie muncită, cu scorul de 2-1.Deschiderea de scor a venit în prima repriză, după o combinaţie a tinerilor, Mount l-a servid pe Houdson-Odoi, care a finalizat singur cu portarul.

Rennes a aprins partida pe final şi a egalat prin Guirassy, în minutul 86, care a finalizat cu capul, după o lovitură de colţ. Veteranul Giroud a tranşat însă partida în prelungiri şi şi-a trimis echipa în ”optimi”.

Clasamentul grupei E:

  • 1. Chelsea 10 puncte
  • 2. FC Sevilla 10 puncte
  • 3. Krasnodar 2 puncte
  • 4. Rennes 1 punct
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri