Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

FC U Craiova a anunţat când va numi un nou antrenor. Informaţiile oferite de Marcel Puşcaş

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20896782/1/noname.jpg

FC U Craiova nu se grăbeşte în numirea noului antrenor, iar Marcel Puşcaş, preşedintele clubului, a afirmat că înlocuitorul lui Marius Croitoru va fi ales în pauza SuperLigii României pentru Cupa Mondială din Qatar, adică peste aproximativ o lună. Până atunci, oltenii pot înregistra în continuare rezultate slabe în campionat, chiar din acest motiv.

Marcel Puşcaş a anunţat că va fi făcută o analiză atentă a numelor care sunt dorite de Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Junior, pentru că se vrea continuarea cu noul nume până cel puţin la finalul întrecerii. La nivel intern, FC U Craiova discută toate variantele posibile.

În scurtă vreme o să fie numit şi un antrenor, în pauza competiţională pentru Mondial. Nu poţi să aduci un antrenor de pe o zi pe alta. Acuma suflăm şi în iaurt. Am avut patru antrenori sezonul trecut.

Jucătorii au invocat blocajul mental. Cu Rapid au jucat bine. Totul s-a întâmplat într-o săptămână. Dacă e vorba de pregătire fizică vom avea la dispoziţie pauza competiţională”, a declarat Marcel Puşcaş la Pro Arena.

Adrian Mititelu, reacţie după remiza cu Hermannstadt

Egalul de pe teren propriu, 1-1 cu Hermannstadt, sinonim cu al cincilea meci la rând fără victorie în SuperLigă, l-a făcut pe Adrian Mititelu să lanseze un atac public la adresa lui Marius Croitoru, pe care-l consideră vinovat pentru situaţia precară în care a ajuns FC U Craiova.

Omul de afaceri din Bănie îi reproşează fostului său antrenor pregătirea fizică din vară, dar şi metodele de antrenament, acuzându-l pe Croitoru şi staff-ul său tehnic că acestea au dus la pierderea ritmului fizic şi la rezultatele slabe de după demiterea antrenorului. Cu interimarul Vasilică pe bancă, Croitoru nu se grăbeşte să numească un nou principal:

"Ăsta e fotbalul, încă suferim mult. Adevărul este că ar trebui să-i puneţi întrebări lui Croitoru, el a avut echipa asta pe mână şi a lăsat-o cum a lăsat-o. Cred că echipa îşi va reveni. Echipa nu are energie. Nu ştiu ce antrenamente s-au făcut, echipa nu poate să alerge.

Jucătorii se sufocă. Asta se întâmplă când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experienţă şi trăiesc din basme şi din lauda presei. Eu am greşit că am dat echipa pe mâna unor nepricepuţi. Ne-a lăsat în genunchi, însă ne vom ridica. Actuala conducere tehnică are un mandat interimar de o săptămână, două, trei. Încercăm să găsim soluţii. Trebuie să găsesc soluţia cea mai bună. Ce am vrut eu să aduc nu se poate acum. E chestie de încredere a mea.

Omul care a fost zeificat de galerie… acum tot noi suntem vinovaţi. Vine galeria şi ne înjură, ne ameninţă. E zeul lor, păi vorbiţi, bă, cu zeul vostru pe care l-aţi zeificat şi cu care făceaţi grătare pe acasă. Vorbiţi cu el, întrebaţi-l pe el de ce echipa nu poate să alerge. Nu vor? Părerea mea că ne fac mai mult rău suporterii acum. Am înţeles, nu le place echipa, nu mai cred în ei.

Staţi acasă, nu mai veniţi. Mă refer la cei care ne fac mercenari şi nebuni. Jucătorii n-au putut să alerge, ăsta e motivul, pentru că au fost antrenamente care n-aveau nicio legătură cu randamentul unei echipe.Este pregătirea lui Croitoru, începută în vară. Modul lui de a antrena echipa, câte 3 ore pe zi, ţinuţi în picioare o oră şi jumătate pe zi, toţi.

Ăsta e modul lui. De-asta echipa a ajuns aici. Nu din cauza mea sau din cauza jucătorilor. Suntem aceiaşi jucători, sunt cu toţii profesionişti, dar nu pot. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire, ăsta e adevărul. Prin ceea ce fac suporterii acum, ne fac un mare rău. Eu am primit acum 100 de ameninţări pe Facebook, nu se poate aşa ceva.

Ce să-i fac lui Croitoru? I-am dat mână liberă, i-am dat cât a vrut el salariu, i-am dat bani la semnătură, l-am adus, i-am făcut toate poftele. El singur a plecat, a zis: 'Domne, nu mai am nicio soluţie'. Probabil că el ştia, nu ştiam de ce a spus chestia asta.

Pe mine mă înjurau (n.r. suporterii) şi pe el în ridicau. ‘Marius Croitoru şi oierul Mititelu’. Vii cu bani, plăteşti milioane ca să ţii steagul sus, şi tot tu eşti înjurat. Nu se poate, nu mai pot, nu mai am răbdare, nu mai accept. Echipa asta e cea mai ghinionistă echipă. Le-am făcut toate poftele", a tunat Mititelu, după FC U Craiova - Hermannstadt 1-1.

Rezumatul partidei FC U Craiova – FC Hermannstadt

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri