Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

FC U Craiova a revenit la varianta Marius Croitoru. Antrenorul poate semna cu oltenii în câteva zile

FC U Craiova 1948 Publicat pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20749635/1/marius-croitorufb.jpg

FC U Craiova este în căutare de antenor, iar numirea este pe cale să se facă în doar câteva zile. Oltenii au pe listă mai multe variante, dar cel mai rostit nume în birourile din Bănie este, mai nou, Marius Croitoru, fostul principal al formaţiei FC Botoşani. El se ”luptă” pentru post cu Eugen Neagoe.

Marius Croitoru e însă favorit cert, astfel că sunt şanse să semneze cu FC U Craiova joi, potrivit GSP. Dacă mutarea se va face în cele din urmă, iar negocierile nu se vor împotmoli din nou, echipa patronată de Adrian Mititelu şi fiul său ar da o adevărată lovitură, Croitoru fiind în discuţii şi cu alte formaţii din Casa Liga 1, care au terminat sezonul trecut mai sus în clasament.

FC U Craiova, aproape de transferul unui portar din Liga 2

FC U Craiova este aproape să parafeze primul transfer al verii, reprezentat de aducerea fostului goalkeeper al grupării Unirea Slobozia, Ionuţ Gurău (23 de ani). ProSport notează că portarul a ajuns deja în Bănie şi va semna cu gruparea ”alb-albaştrilor”.

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, se află la un pas să rezolve interdicţia la transferuri, iar conducerea grupării sale se ocupă deja de campania de achiziţii pentru noua stagiune.

Marcel Puşcaş (61 de ani), directorul general al ”alb-albaştrilor”, a comunicat, recent, că FC U Craiova îşi propune să facă cel mult 4 transferuri pentru noul sezon.

Acum, conducerea olteană este pregătită să bifeze primul transfer din perioada de mercato. Sursa citată informa, recent, că goalkeperul de aproape 2 metri se afla în discuţii şi cu Şheriff Tiraspol.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt