Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FC U Craiova are deja înlocuitor pentru Bauza. Adrian Mititelu a pus ochii pe Soufiane Jebari

FC U Craiova 1948 Publicat pe 17 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20861695/1/sj.jpg


Adrian Mititelu pregăteşte deja terenul în cazul în care-l va vinde pe Juan Bauza în iarnă sau în vara anului viitor. Finanţatorul de la FC U Craiova a pus ochii pe Soufiane Jebari (27 de ani, foto dreapta),, playmaker-ul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.
 
Cum evoluţiile foarte bune al lui Bauza au atras interesul lui Gigi Becali, Mititelu l-a "betonat" pe argentinian cu un contract până în 2025 şi o clauză de reziliere în valoare de opt milioane de euro, pregătindu-se, în paralel, şi de un transfer în străinătate. O eventuală plecare a sud-americanului ar lăsa un gol imens în echipa de start a lui Marius Croitoru, iar Adrian Mititelu are, deja, o idee de înlocuitor. Conform ProSport, Soufiane Jebari, spaniolul de origine marocană al celor de la Csikszereda, e decarul identificat drept omul potrivit pentru a-i urma lui Bauza în postura de dirijor al jocului ofensiv al oltenilor.
 
Cotat în acest moment la 150.000 de euro, Jebari joacă tot la Csikszereda, clubul de la care FC U Craiova l-a transferat şi pe Bauza. Are două goluri şi două pase decisive în cele şase meciuri în care a îmbrăcat tricoul ciucanilor, iar profilul său este aproape identic cu al lui Bauza: centru de greutate jos, tehnică bună în regim de viteză, capacitatea de a scoate om din joc şi de a-şi pune coechipierii în poziţii bune.
 
Jebari şi-a petrecut mare parte a junioratului la Girona, apoi Csikszereda l-a adus în România în 2017, mai întâi sub formă de împrumut de la Llagostera, apoi printr-un transfer definitiv. Spaniolul aa vut o experienţă scurtă la UTA Arad, între ianuarie şi iulie 2020, apoi s-a întors la Csikszereda.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri