Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

FC U Craiova avertizează că, în cazul scandărilor xenofobe şi rasiste, fanii vor fi evacuaţi la partida cu FC Voluntari

FC U Craiova 1948 Publicat pe 16 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21021041/1/fc-u-craiova-2023-1.jpg

FC U Craiova a anunţat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu FC Voluntari, programat luni, la ora 20.00, în etapa a 26-a a Superligii, avertizând totodată că fanii care vor avea scandări rasiste sau xenofobe vor fi evacuaţi din arenă.

  • FC U Craiova – FC Voluntari e LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, luni, de la ora 20:00

În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activităţi repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF şi prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 şi 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menţionată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii şi jigniri adresate oficialilor, se va acţiona în consecinţă, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv”, este avertismentul clubului.

Biletele pentru partida cu FC Voluntari pot fi achiziţionate online de pe Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului şi de la casa de bilete din faţa Sălii Polivalente din Craiova, preţurile fiind următoarele: VIP: 80 RON, Tribuna I: 30 RON, Tribuna II: 20 RON, Peluza Sud: 10 RON. Preţul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziţionată de cel mult 10 persoane.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naştere şi a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Sepsi, câştigătoare la ”masa verde”

Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Sepsi Sfântu Gheorghe să câştige cu 3-0 meciul cu FC ”U” Craiova din etapa a 23-a a Superligii. Partida a fost oprită din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni la adresa fanilor covăsneni.

Decizia este una fără precedent în istoria fotbalului românesc. Comisia de Disciplină a mai hotărât ca formaţia patronată de Adrian Mititelu să nu mai beneficieze de susţinerea propriilor fani în următoarele 6 meciuri disputate în deplasare sau pe teren neutru.

Şi Sepsi a fost sancţionată cu o amendă de 25.000 de lei, în timp ce FC ”U” Craiova este bună de plată pentru 22.500 de lei. Gruparea din Bănie mai are şanse teoretice să obţină o altă sentinţă. Verdictul nu este definitiv! Prin urmare, poate fi atacat la comisiile din România şi, ulterior, la TAS.

Formaţia covăsneană este complet nemulţumită de faptul că a primit o amendă mai mare decât FC ”U” Craiova. ”E incredibil, cum să primim noi amendă mai mare decât Craiova?!”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al grupării Sepsi Sfântu Gheorghe, potrivit GSP.

ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. U Craiova 1948 – Incidente – În temeiul art. 82.2, coroborat cu art. 83.19.1, 83.19.2, 83.1.c şi 83.2.h din RD, raportat la art. 58.10 din ROAF şi art. 54.2 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancţionează clubul FC U Craiova 1948 SA cu FORFAIT (3-0 în favoarea ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe), cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la şase jocuri disputate în deplasare sau pe teren neutru, şi cu o penalitate sportivă de 22.500 lei.

În temeiul art. 83.7 din RD, se sancţionează clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu penaliate sportivă de 25.000 lei.", se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri