Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FC U Craiova face deplasarea la Botoşani în condiţii diferite: câţiva jucători merg cu avionul, alţii cu autocarul. Reacţia amuzantă a preşedintelui Marcel Puşcaş

FC U Craiova 1948 Publicat pe 22 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20683005/1/fc-u-craiova.jpg

Situaţie incredibilă în Casa Liga 1, la FC U Craiova, o echipă care se laudă cu un buget sigur şi cu stabilitate financiară. Clubul patronat de Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Jr. are partida următoare din campionat cu FC Botoşani, în deplasare, iar anumiţi jucători vor merge cu avionul în Moldova, în timp ce alţii vor merge cu autocarul.

Contactat telefonic, preşedintele Marcel Puşcaş a avut o reacţie de-a dreptul amuzantă, demnă de această informaţie, în care jucătorii vor face deplasarea pe căi diferite: câţiva cu avionul, câţiva cu autocarul. A declarat că nu e nimic interesant în acest detaliu, dar care spune multe despre profesionalismul unui club, despre modul în care îşi tratează jucătorii

E drept, până la urmă, că Marcel Puşcaş e subiectiv în privinţa situaţiei, dat fiind faptul că e implicat direct. Poate că dacă era vorba de o altă echipă ar fi fost mai aprig. Aşa şi procedează când clubul pe care îl reprezintă nu e inclus în discuţie. E tăios şi ferm în declaraţii când vine vorba de alţii.

Are vreo relevanţă? Mergem cu ce putem. Incredibil, cu ce pleacă o echipă în deplasare (n.r. râde). Nu e nimic interesant, suntem organizaţi foarte bine şi e o deplasare foarte bună”, a fost reacţia comică a lui Marcel Puşcaş pentru Fanatik.

Partida FC Botoşani - FCU Craiova se va juca luni, la ora 15:30. Meciul este transmis în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Etapa a 6-a de play-out ne aduce un duel foarte interesant între ocupanta locului 9 şi ocupanta locului 10. FC Botoşani a reuşit să câştige meciul trecut, după ce avuseseră 2 înfrângeri consecutive, în timp ce oltenii au un play-out fără înfrângere. 

Chiar dacă FC Botoşani a avut rezultate mai slabe, în ultima vreme, acestea au venit cu adversare puternice, echipe cu care FCU Craiova nu a jucat încă.  Întâlnirile dintre cele două din sezonul regulat s-au încheiat cu o victorie a lui FCU Craiova şi un egal.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri