Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

FC U Craiova îl vrea pe Ioan Filip! Mijlocaşul pleacă de la Gaz Metan, iar oltenii au intrat pe fir

FC U Craiova 1948 Publicat pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20604160/1/gaz-metan-medias-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-12-02-2022-3.jpg

Ioan Filip  (32 de ani) se numără printre numele interesante de fotbalişti de la Gaz Metan Mediaş, care sunt în atenţia echipelor din Casa Liga 1. Mijlocaşul se află pe lista formaţiei FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu şi fiul său, şi chiar ar fi deschis unei astfel de mutări. În plus, spre deosebire de clubul din Mediaş, în Bănie există stabilitate financiară.

Ioan Filip este deschis unei mutări la FC U Craiova, potrivit ProSport, unde echipa arată din ce în ce mai bine după începutul nu foarte bun de campionat. Clubul şi-a găsit ritmul după venirea lui Nicolo Napoli, iar mijlocaşul ar spune da în cazul unor discuţii clare şi concrete.

Doar 10 jucători au participat la antrenamentul echipei Gaz Metan Mediaş de luni dimineaţă, anunţă site-ul suporterilor, în timp ce fostul component al formaţiei, Ronaldo Deaconu, afirmă că situaţia este dramatică, principalul vinovat fiind, în opinia lui, primarul Gheorghe Roman.

"Dezastrul de la Mediaş este tot mai aproape. 10 jucători au rămas la antrenamentul din această dimineaţă, restul lotului se află în acest moment la primărie pentru a se discuta despre rezilierea contractelor", a anunţat site-ul suporterilor.

Vineri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca gruparea Gaz Metan Mediaş să fie sancţionat cu scăderea a două puncte şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători.

Într-un mesaj postat pe Facebook, jucătorul Ronaldo Deaconu susţine că vinovat pentru situaţie este primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri