Ultima oră
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2 VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca

FC U Craiova, mutare pentru sezonul următor de Casa Liga 1! Oltenii au plătit clauza pentru Juan Bauza. UPDATE: Prelungiri pentru 12 jucători

FC U Craiova 1948 Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20711837/1/bauza-fb.jpg

Juan Bauza a fost transferat definitiv de FC U Craiova! Oltenii au plătit clauza de achiziţie către FK Csikszereda, de 150.000 de euro, informaţia fiind confirmată chiar de ei. Mijlocaşul, unul dintre cei mai apreciaţi decari din Casa Liga 1, a semnat un acord pe trei ani cu formaţia patronată de Adrian Mititelu şi fiul său.

UPDATE joi (19 mai), ora 19:51: FC U Craiova a mai anunţat, joi, că în această săptămână au fost activate clauzele de prelungire în cazul contractelor mai multor jucători.

Fotbaliştii respectivi sunt Răducu Mogoşanu, Lorenzo Paramatti, Dominik Kovacic, Jeremy Huyghebaert, Vlad Achim, Claudiu Bălan, Ionuţ Zanfir, William Baeten, Benjamin Van Durmen, Andrea Compagno, Samuel Asamoah şi François Marquet.

În plus, oltenii i-au propus tehnicianului Nicolo Napoli un nou contract, iar negocierile urmează să se finalizeze până la data reunirii lotului.

Echipa se va reuni la 6 iunie. În perioada 24 iunie – 6 iulie, craiovenii vor efectua un stagiu de pregătire în Austria.


Ştirea iniţială

Bauza a avut evoluţii foarte bune în acest seon de Casa Liga 1, iar FC U Craiova nu a vrut să-l piardă, astfel că a activat clauza de cumpărare. În cazul în care nu ar fi făcut-o, l-ar fi ratat pe argentinian, care cu siguranţă şi-ar fi găsit o altă formaţie în România. De el era interesată şi FC Botoşani.

Pepe Bauza va deveni definitiv jucătorul Ştiinţei de la 1 iulie. Clauza de prelungire a contractului acestuia a fost activată iar noua înţelegere va fi pe o perioadă de 3 ani”, a anunţat FC U Craiova pe pagina de Facebook.

În acest sezon, în 25 de meciuri pentru formaţia din Bănie, Bauza a marcat de cinci ori şi a oferit cinci pase decisive.

Se pare că Valeriu Iftime a rămas şi el impresionat de mijlocaş şi, din vară, voia să îl aducă la FC Botoşani. Pe lângă evoluţiile din acest sezon, Bauza a impresionat şi prin faptul că poate să se integreze la orice echipă. Înainte de FC U Craiova, a jucat în Liga 2, la Csikszereda.

Cotat la 250.000 de euro, Bauza a fost folosit în banda stângă a atacului lui FC U Craiova, poziţie din care şi-a pus în valoare tehnica excelentă în regim de viteză şi din care s-a transformat în cel mai periculos om al oltenilor. A fost adus în Europa de polonezii de la Gormik Zabrze, în 2019, apoi Csikszereda l-a luat, în iarna lui 2020, de la argentinienii de la Colon.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt