Ultima oră
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali
Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă
Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB
Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului
ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Detaliile incredibile din acord ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Detaliile incredibile din acord

FC U Craiova, precizări despre fotbalistul Andre Duarte: “Are contract până în iunie 2024”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 18 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21129062/1/duarte.png

FC U Craiova a precizat, joi, că fotbalistul Andre Lourenco Duarte are contract până în iunie 2024 şi că jucătorului i s-a propus un nou acord.

Clubul nostru informează public faptul că Andre Lourenco Duarte este jucător sub contract cu noi până la data de 30.06.2024, în conformitate cu contractul încheiat la data de 28.06.2022, care prevedea o clauză de prelungire unilaterală de un an, pe perioada 01.07.2023-30.06.2024, opţiune care a fost activată şi înregistrată în registrul electronic al LPF (football connect) la data de 06.12.2022.

Facem precizarea că, în cel de-al doilea an, contractul pe lună a crescut cu 20% şi este mai mare decât cel avut de fotbalist în primul an. Prin urmare, sunt îndeplinite Criteriile Portmann după care se ghidează FIFA şi TAS.

Menţionăm, de asemenea, faptul că echipa i-a propus jucătorului o colaborare pe 3 ani şi aşteptăm răspunsul acestuia”, se arată pe pagina de Facebook a FC U Craiova.

Toate afirmaţiile făcute de agentul jucătorului, Bernardo Lino de Castro, cu privire la situaţia contractuală a jucătorului, sunt nereale şi reprezintă un interes personal al acestuia. De altfel, şi în contractul încheiat între club şi agentul jucătorului, acesta din urmă şi-a fixat comision pentru cel de-al doilea an opţional, urmând să-şi încaseze comisionul la 01 iulie 2023”, a adăugat FC U Craiova.

 ”Craiova încearcă să-i prelungească contractul, dar sunt mai multe echipe interesate de Andre. Nu există încă o decizie”, a afirmat pentru GSP impresarul lui Duarte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri