Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

FC U Craiova se pregăteşte să anunţe al doilea transfer. Acord cu Andre Duarte, conform presei din Portugalia

FC U Craiova 1948 Publicat pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20751967/1/andre-duarte-fc-u-craiova.jpg

Andre Duarte este fundaşul central pe care îl va lua FC U Craiova, conform presei din Portugalia. Apărătorul de 24 de ani este acum legitimat la CF Estrela, în liga a doua portugheză, dar se pare că a ajuns la un acord cu oltenii pentru un contract pe doi ani.

Omul de presă Pedro Sepulveda a făcut anunţul, astfel că este de aşteptat ca şi oltenii să facă precizări în privinţa mutării. Stagiunea trecută, fundaşul a bifat 30 de meciuri, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Până acum, Duarte a jucat doar în ţara natală, la Sacavenense, Alverca şi Praiense, iar dacă mutarea se va face va fi a doua achiziţie a FC U Craiova din această vară.

FC U Craiova l-a transferat pe portarul Ionuţ Gurău

FC U Craiova a oficializat, în cele din urmă, venirea lui Ionuţ Gurău (23 de ani). Portarul este prima achiziţie a oltenilor în această vară şi a jucat sezonul trecut la Unirea Slobozia, în Liga 2.

El a semnat cu FC U Craiova din postura jucătorului liber de contract, după ce i-a expirat înţelegerea cu gruparea din Slobozia.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri