Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FC U Craiova şi-a găsit atacant în Franţa! Oltenii, acord verbal cu Yassine Bahassa

FC U Craiova 1948 Publicat pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20759102/1/yassine-bahassa.jpg

FC U Craiova este în căutarea unui atacant pentru sezonul următor de Liga 1, iar o variantă, chiar foarte probabilă, este francezul Yassine Bahassa, care ultima dată a jucat în Ligue 2. Vârful de 30 de ani, care măsoară 1.87 m, este în discuţii avansate cu oltenii şi chiar ar fi ajuns la un acord de principiu cu formaţia pregătită de Marius Critoru.

Yassine Bahassa a fost sub contract cu Quevilly Rouen ultima dată, dar a avut evoluţii modeste chiar dacă a jucat foarte mult. A prins 29 de meciuri, nu a marcat şi a oferit doar trei pase de gol.

Statistici foarte, foarte slabe, deşi vorbim de un jucător care evoluează pe postul de atacant şi care poate acoperi toate cele trei poziţii din faţă, stânga, dreapta şi central. Iată, însă, că Marius Croitoru a decis că are nevoie de jucător şi conducerea oltenilor îi face pe plac, conform ProSport.

Bahassa a jucat doar în Franţa până acum, iar cea mai importantă echipă este US Avranches. Cota lui de piaţă este de 400.000 de euro conform Transfermarkt.

FC U Craiova şi-a luat fundaş din Portugalia

Andre Duarte (24 de ani) este noul fundaş central al celor de la FC U Craiova. Fotbalistul lusitan a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Marius Croitoru.

 "Andre Duarte este noul jucător al Fotbal Club Universitatea 1948. Fundaşul central portughez, în vârstă de 24 ani, a evoluat ultima dată pentru CF Estrela şi a bifat, în ultimul sezon, 30 partide în toate competiţiile, reuşind să marcheze de două ori şi să ofere o pasă de gol.

De-a lungul carierei, André Duarte a evoluat pentru Sacavenense, Estoril, Alverca, Praiense şi Estrela. Bine ai venit şi mult succes în tricoul alb-albastru, Andre!",
 este comunicatul celor de la FC U.

Până acum, Duarte a jucat doar în ţara natală, la Sacavenense, Alverca şi Praiense, iar pentru FCU Craiova este al treilea transfer al verii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri