Ultima oră
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a rememorat incidentul cu Michael Ballack! "Mi-a dat opt etape" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a rememorat incidentul cu Michael Ballack! "Mi-a dat opt etape"
Campioana Volei Alba Blaj, eliminată de vicecampioana CSM Târgovişte în semifinalele Cupei României la volei feminin Campioana Volei Alba Blaj, eliminată de vicecampioana CSM Târgovişte în semifinalele Cupei României la volei feminin
Răzvan Marin, prestaţie de excepţie în Serie A! Două pase de gol în victoria lui Empoli cu Sassuolo Răzvan Marin, prestaţie de excepţie în Serie A! Două pase de gol în victoria lui Empoli cu Sassuolo
FCSB primeşte o veste groazvă! Un jucător revine şi va putea evolua cu FC Botoşani FCSB primeşte o veste groazvă! Un jucător revine şi va putea evolua cu FC Botoşani
Marius Şumudică a fost învins de Başakşehir, în campionatul Turciei Marius Şumudică a fost învins de Başakşehir, în campionatul Turciei
EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo! "Le-am spus-o şi în faţă" EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo! "Le-am spus-o şi în faţă"

FC U Craiova şi Adrian Mititelu l-au refuzat pe Gabriel Debeljuh. Atacantul croat încă nu a prelungit cu CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 4 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21114765/1/adrian-mititelu-1.jpg

Gabriel Debeljuh, în vârstă de 26 de ani, fără meci jucat din august anul trecut, a fost propus formaţiei FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu. Pentru că atacantul croat refuză să semneze prelungirea cu CFR Cluj, el poate parafa acord cu oricine în acest moment, pentru că a intrat deja în ultimele saşe luni.

La finalul sezonului expiră acordul dintre Gabriel Debeljuh şi CFR Cluj, părţile neajungând până cum să bată palma, fiind diferenţe între ce a cerut atacantul şi ce a oferit conducerea campioanei României.

Potrivit GSP, conducerea i-a propus un salariu de 15.000 de euro/ lună, iar jucătorul a solicitat o remuneraţie care porneşte de la 17.000 de euro/ lună şi creşte progresiv, de la un sezon la altul.

Cum părţile nu s-au înţeles, Debeljuh a fost propus formaţiei FC U Craiova, dar clubul condus de familia Mititelu a refuzat, mai ales că vârful nu a mai jucat din august. În acest sezon, atacantul croat are 10 meciuri, trei goluri şi o pasă decisivă. E cotat de Transfermarkt la 1.8 milioane de euro. 

  • Debeljuh e dublu campion al României cu CFR Cluj, în 2021 şi 2022 

Ceartă între Debeljuh şi CFR Cluj

Gabriel Debeljuh i-a acuzat pe oficialii lui CFR Cluj, după ce s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi la menisc.

Croatul a dezvăluit că gruparea din Gruia nu i-a acoperit cheltuielile pentru operaţie şi pentru recuperare şi nu intenţionează să se întoarcă la CFR Cluj.

Imediat după aceste acuze a venit şi răspunsul lui Marius Bilaşco, care a negat tot ce a spus atacantul. Oficialul ardelenilor a explicat că Debeljuh îşi va primi banii în ianuarie.

”A minţit cu tot ce a spus. Are mesajele Cristi Balaj când îi spune clar că CFR-ul îi plăteşte în ianuarie tot. El a vrut să facă totul în Italia. Am respectat tot ce a zis, i-am acceptat să se opereze şi să facă recuperarea în Italia.

I-am zis că o plăteşte de la el şi în ianuarie o să îşi primească banii, şi nu din obligaţie, că nu scrie nicăieri asta, ci tocmai din dorinţa asta a noastră de a ne arăta recunoştinţa faţă de el.

Eu am avut nişte discuţii, în vară, pe WhatsApp, ăsta e ghinionul lui, să zic aşa, şi o să arăt, dacă doreşte, că nu stau lucrurile aşa! M-a acuzat că l-am şantajat ca să prelungească contractul, nu este adevărat! Eu i-am spus doar că ne dorim să prelungim contractul, nu s-a discutat o secundă ceva în plus. Atâta tot!

După interviul ăsta nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot eu să decid. Toată lumea s-a simţit lezată…”, a spus Marius Bilaşco.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele