Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

FC U Craiova şi Adrian Mititelu l-au refuzat pe Gabriel Debeljuh. Atacantul croat încă nu a prelungit cu CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 4 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21114765/1/adrian-mititelu-1.jpg

Gabriel Debeljuh, în vârstă de 26 de ani, fără meci jucat din august anul trecut, a fost propus formaţiei FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu. Pentru că atacantul croat refuză să semneze prelungirea cu CFR Cluj, el poate parafa acord cu oricine în acest moment, pentru că a intrat deja în ultimele saşe luni.

La finalul sezonului expiră acordul dintre Gabriel Debeljuh şi CFR Cluj, părţile neajungând până cum să bată palma, fiind diferenţe între ce a cerut atacantul şi ce a oferit conducerea campioanei României.

Potrivit GSP, conducerea i-a propus un salariu de 15.000 de euro/ lună, iar jucătorul a solicitat o remuneraţie care porneşte de la 17.000 de euro/ lună şi creşte progresiv, de la un sezon la altul.

Cum părţile nu s-au înţeles, Debeljuh a fost propus formaţiei FC U Craiova, dar clubul condus de familia Mititelu a refuzat, mai ales că vârful nu a mai jucat din august. În acest sezon, atacantul croat are 10 meciuri, trei goluri şi o pasă decisivă. E cotat de Transfermarkt la 1.8 milioane de euro. 

  • Debeljuh e dublu campion al României cu CFR Cluj, în 2021 şi 2022 

Ceartă între Debeljuh şi CFR Cluj

Gabriel Debeljuh i-a acuzat pe oficialii lui CFR Cluj, după ce s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi la menisc.

Croatul a dezvăluit că gruparea din Gruia nu i-a acoperit cheltuielile pentru operaţie şi pentru recuperare şi nu intenţionează să se întoarcă la CFR Cluj.

Imediat după aceste acuze a venit şi răspunsul lui Marius Bilaşco, care a negat tot ce a spus atacantul. Oficialul ardelenilor a explicat că Debeljuh îşi va primi banii în ianuarie.

”A minţit cu tot ce a spus. Are mesajele Cristi Balaj când îi spune clar că CFR-ul îi plăteşte în ianuarie tot. El a vrut să facă totul în Italia. Am respectat tot ce a zis, i-am acceptat să se opereze şi să facă recuperarea în Italia.

I-am zis că o plăteşte de la el şi în ianuarie o să îşi primească banii, şi nu din obligaţie, că nu scrie nicăieri asta, ci tocmai din dorinţa asta a noastră de a ne arăta recunoştinţa faţă de el.

Eu am avut nişte discuţii, în vară, pe WhatsApp, ăsta e ghinionul lui, să zic aşa, şi o să arăt, dacă doreşte, că nu stau lucrurile aşa! M-a acuzat că l-am şantajat ca să prelungească contractul, nu este adevărat! Eu i-am spus doar că ne dorim să prelungim contractul, nu s-a discutat o secundă ceva în plus. Atâta tot!

După interviul ăsta nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot eu să decid. Toată lumea s-a simţit lezată…”, a spus Marius Bilaşco.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele