Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

FC Viitorul anunţă că rezultatele celor mai recente teste pentru coronavirus sunt negative

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19921891/1/vii.jpg

FC Viitorul a anunţat, joi, că rezultatele celor mai recente teste pentru coronavirus făcute de jucătorii şi staful grupării constănţene sunt negative.

“În urma unei noi testări Covid 19 efectuată miercuri, 20 ianuarie 2021, toate rezultate sosite astăzi, 21 ianuarie, pentru jucătorii şi staff-ul tehnic / administrativ al formaţiei noastre sunt negative”, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitorul.

FC Viitorul va întâlni echipa Universitatea Craiova, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Partida este în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele