Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

FC Voluntari a transferat un mijlocaş ce a trecut pe la CFR Cluj

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20957642/1/sig.jpg

Rúnar Már Sigurjonsson revine în fotbalul românesc. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a semnat cu FC Voluntari. El a semnat din postura de liber de contract, fiind fără angajament de 6 luni.

Mijlocaşul central în vârstă de 31 de ani era cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 până în vara lui 2022. Sigurjonsson câştiga în total, cu tot cu bonusuri, aproximativ 450.000 de euro anual.

”Bun venit în familia FC Voluntari, Rúnar Már Sigurdjonsson !

Clubul FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu jucătorul Rúnar Már Sigurjonsson.

Rúnar Már Sigurdjonsson este un mijlocaş central ,internaţional islandez, în vârstă de 32 de ani.

Ultima dată la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ , Rúnar a mai evoluat în cariera sa pentru Valur ( Islanda 1), Sundsvall ( Suedia 1), Grasshoppers Zurich ( Elveţia 1), St.Gallen( Elveţia 1) şi FC Astana ( Kazakhstan 1).

Rúnar are 32 de prezenţe pentru echipa naţională a Islandei pentru care a înscris 2 goluri şi a oferit 2 pase decisive ,fiind prezent în lotul nordicilor la Campionatul European din 2016.

La capitolul trofee , Sigurdjonsson are în palmares 2 titluri de campion cu CFR Cluj ( 2020/2021 şi 2021/2022 ) şi o SuperCupă a României cu echipa din Ardeal (2020/2021).

Noul nostru jucător este , deasemenea, campion al Kazakhstanului cu FC Astana în sezonul 2018/2019.

Rúnar a evoluat în 29 de partide în Cupele Europene în care a reuşit să marcheze de 9 ori şi să distribuie 5 pase decisive.

Clubul nostru îi urează  „Bun venit!” şi îi doreşte evoluţii încununate cu mult succes în tricoul FC Voluntari”,
este comunicatul ilfovenilor.

Un milion de euro este cota de piaţă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, a lui Runar Mar Sigurjonsson, mijlocaş central cu două goluri în 32 de selecţii pentru naţionala Islandei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele