Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

FC Voluntari, aproape de o lovitură financiară! Mihai Popa este dorit de Torino

FC Voluntari Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21081183/1/romania-u21-portugalia-u21-amical-24-03-2023.jpg

Mihai Popa (22 de ani), portarul formaţiei FC Voluntari şi al naţionalei României U21, se numără printre priorităţile grupării din Serie A, FC Torino.

Publicaţia Sport Italia notează că şefii torinezilor au început să se gândească serios la transferurile pentru sezonul următor din campionatul Italiei, iar Popa se numără printre jucătorii prioritari.

Conducerea torineză speră să îl achiziţioneze pe portarul român în perioada de mercato de vară. Evoluţiile solide din cele 30 de meciuri din Superligă i-au convins pe oficialii ocupantei locului 11 din Serie A.

În plus, Mihai Popa a adunat şi 9 selecţii pentru reprezentativele de tineret ale României (8 pentru U21 şi una pentru U23) în care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Cota de piaţă a goalkeeperului ce a reuşit să ţină poarta Voluntariului intactă în 11 apariţii stagionale este de un milion de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.  

Mihai Popa s-a remarcat prima dată, la nivelul Superligii, la Astra Giurgiu, de la care a fost adus de FC Voluntari în august 2021. La doar 22 de ani, Popa a bifat 78 de meciuri în primul eşalon, iar în 25 dintre acestea a reuşit să nu primească vreun gol.

Sursa foto: Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele