Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

FC Voluntari are variantă de înlocuitor pentru Ciobotariu. Antrenorul aflat aproape de banca ilfovenilor

FC Voluntari Publicat pe 2 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20907013/1/fcv.jpg


Iminenta plecare a lui Liviu Ciobotariu (51 de ani) la FCSB îi pune pe conducătorii lui FC Voluntari în situaţia de a căuta un înlocuitor. Ilie Poenaru (45 de ani) e preferatul ilfovenilor şi are mari şanse să preia echipa de la "Ciobi".
 
Morişca antrenorilor din SuperLigă continuă. După demiterile lui Poenaru, Prepeliţă, Stoican şi Dică, echipele din prima ligă caută soluţii pentru a se redresa din mers. Dacă FC Argeş a mers pe mâna lui Marius Croitoru, UTA l-a ales pe Laszlo Balint, FCSB e aproape să bată palma cu FC Voluntari, iar finalista Cupei României trebuie să se mişte rapid şi să-i găsească un înlocuitor tehnicianului care a dus-o pe locul al patrulea în stagiunea 2021/2023.
 
Indicat drept una dintre opţiunile pentru preluarea băncii tehnice a celor de la FCSB, Ilie Poenaru (45 de ani) a ieşit din calcule odată cu startul negocierilor dintre vicecampioană şi Liviu Ciobotariu, iar Fanatik.ro anunţă că fostul antrenor de la UTA Arad e preferatul lui Florentin Pandele pentru banca tehnică a ilfovenilor. Conducerea lui FC Voluntari nu vrea să rămână descoperită în cazul foarte probabil în care-l va pierde pe Ciobotariu în detrimentul celor de la FCSB, motiv pentru care a dat startul negocierilor cu Poenaru. Cum tehnicianul nu vrea să stea mult fără un angajament, e de aşteptat ca discuţiile să se rezolve rapid şi Poenaru să poată sta pe banca tehnică la meciul din weekend cu FC Botoşani.
 
"Domnul Liviu Ciobotariu acum se urcă în autocar şi pleacă la antrenament. Există şi a existat interes din partea unor cluburi pentru anumiţi jucători şi pentru antrenor. Toţi au ales să rămână aici. Dacă un antrenor sau un jucător îşi doreşte să plece, nu îl poţi ţine cu forţa", a declarat Bogdan Bălănescu, preşedintele ilfovenilor, la Pro Arena.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele