Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

FC Voluntari e în scădere considerabilă de formă. ”Nu aş vrea să fim o trecere de pietoni în play-off”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20628271/1/ciob.jpg

Antrenorul FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, duminică, după înfrângerea cu FCSB, că şi-ar dori ca echipa lui să nu facă figuraţie în play-off.

"E foarte greu de digerat o înfrângere când vine în ultima secundă de joc, mai ales că în minutul 84 puteam să închidem jocul dacă Fulop era mai inspirat. Îmi felicit jucătorii pentru efort, pentru cum s-au bătut. Am avut o organizare bună în defensivă, ştiam că întâlnim o echipă care are o mobilitate foarte bună în teren, în special la mijlocul terenului, păcat că la ultima fază am fost neatenţi, trebuia să ieşim mai repede în şut.

Ne-am retras, am crezut că este... (n.r. - centrare). Suntem dezamăgiţi, suntem supăraţi pentru că am făcut un joc destul de bun în ceea ce priveşte organizarea defensivă, aşa, pe atac, am rămas datori, dar şi aşa ne-am creat două situaţii clare, prin Vadim Raţă, în prima repriză, şi Fulop, în repriza a doua. FCSB-ul a controlat jocul, au pasat, ne-au presat, ne-au dus în treimea noastră de teren, dar noi ne-am organizat să închidem spaţiile, să nu le dăm posibilitatea adversarilor să vină peste noi. Dar este o echipă de calitate, îmi pare rău că puteam să plecăm cu un punct aici.

Felicit jucătorii şi staff-ul pentru faptul că am ajuns în play-off, am reuşit o performanţă uriaşă pentru clubul nostru, în primul rând că nu am avut acest obiectiv, de a ne califica în play-off! O să pregătim următorul meci, la CFR şi ar trebui să avem mai multă dezinvoltură, mai mult entuziasm pentru că nu mai suntem aşa stresaţi, nu mai sunt apăsaţi (n.r. - de salvarea de la retrogradare). Sunt convins că vom arăta bine în play-off, nu aş vrea să fim o trecere de pietoni în play-off, adică să nu punem probleme. Am încredere în echipă şi în lot şi sperăm să facem o figură frumoasă în play-off. În momentul de faţă ne gândim şi la Cupa României, suntem în semifinale, jucăm cu FC Argeş de două ori", a declarat Ciobotariu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Voluntari, în etapa a XXX-a a campioantului naţional Liga 1 Casa Pariurilor. FCSB încheie sezonul regulat pe locul 2, la 14 puncte de liderul CFR Cluj. După înjumătăţirea punctelor, diferenţa va fi de şapte puncte.

Octavian Popescu a marcat cu un şut spectaculos de la aproximativ 25 de metri, la ultima fază a meciului, în minutul 90+4.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele