Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

FC Voluntari i-a stabilit preţul lui Mihai Popa. ”În acest moment, şansele acestui transfer sunt infime”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20744008/1/mihai-popa.jpg

FC Voluntari a anunţat preţul pentru care îl va lăsa să plece pe portarul Mihai Popa. Acesta este una dintre principalele ţinte ale campioanei României.

Consiliul de Administraţie al ilfovenilor a decis că Popa poate semna cu alt club pentru 1 milion de euro şi a precizat că şansele ca portarul să ajungă în Gruia în acest moment sunt infime.

„Consiliul Local Voluntari este acţionarul majoritar al celor 18 societăţi comerciale pe acţiuni din cadrul Voluntari holding şi le coordonează prin consilierii locali numiţi în Adunările Generale ale Acţionarilor. Fiecare Consiliu de Administraţie al acestor societăţi comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activităţii.

Prin urmare, şi FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii. În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziţionarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administraţie al FC Voluntari a mandatat conducerea societăţii să obţină un preţ de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, şansele acestui transfer sunt infime, ţinând cont de oferta formaţiei CFR 1907 Cluj”
, este comunicatul celor de la Voluntari.

Un milion de euro e cota de piaţă a lui Mihai Popa, care a apărat poarta lui FC Voluntari în 40 de meciuri în sezonul trecut, primind 35 de goluri şi terminând 16 partide cu poarta intactă, dintre care 13 în Casa Liga 1 şi două în Cupa României.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele