adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

FC Voluntari i-a stabilit preţul lui Mihai Popa. ”În acest moment, şansele acestui transfer sunt infime”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20744008/1/mihai-popa.jpg

FC Voluntari a anunţat preţul pentru care îl va lăsa să plece pe portarul Mihai Popa. Acesta este una dintre principalele ţinte ale campioanei României.

Consiliul de Administraţie al ilfovenilor a decis că Popa poate semna cu alt club pentru 1 milion de euro şi a precizat că şansele ca portarul să ajungă în Gruia în acest moment sunt infime.

„Consiliul Local Voluntari este acţionarul majoritar al celor 18 societăţi comerciale pe acţiuni din cadrul Voluntari holding şi le coordonează prin consilierii locali numiţi în Adunările Generale ale Acţionarilor. Fiecare Consiliu de Administraţie al acestor societăţi comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activităţii.

Prin urmare, şi FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii. În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziţionarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administraţie al FC Voluntari a mandatat conducerea societăţii să obţină un preţ de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, şansele acestui transfer sunt infime, ţinând cont de oferta formaţiei CFR 1907 Cluj”
, este comunicatul celor de la Voluntari.

Un milion de euro e cota de piaţă a lui Mihai Popa, care a apărat poarta lui FC Voluntari în 40 de meciuri în sezonul trecut, primind 35 de goluri şi terminând 16 partide cu poarta intactă, dintre care 13 în Casa Liga 1 şi două în Cupa României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele