Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

FC Voluntari, prelungiri contractuale pentru sezonul următor. Mihai Răduţ şi Jesus Fernandez au semnat noi înţelegeri

FC Voluntari Publicat pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21214771/1/fc-voluntari-fc-botosani-superliga-superbet-23-07-2022.jpg

FC Voluntari a anunţat, miercuri, prelungirea contractelor jucătorilor Mihai Răduţ şi Jesus Fernandez.

Gruparea nu a precizat pe ce perioadă este noul contract cu Răduţ, însă a menţionat că în cazul lui Fernandez înţelegerea este pe un an.

Referitor la mijlocaşul Mihai Răduţ, el a evoluat în 26 de partide în stagiunea recent încheiată: 23 de meciuri în SuperLiga României şi trei în Cupa României, în care a reuşit să marcheze un gol.

Jesus Fernandez a bifat cinci apariţii pentru FC Voluntari în sezonul recent încheiat: două în Superligă şi trei în Cupa României.

FC Voluntari anunţă că a semnat un nou contract cu jucătorul Mihai Răduţ.

Mijlocaşul central a evoluat în 26 de partide în stagiunea recent încheiată : 23 de meciuri în SuperLiga României şi 3 în Cupa României în care a reuşit să marcheze un gol”, a anunţat clubul în privinţa lui Răduţ.

FC Voluntari anunţă că a semnat un nou contract, pe o perioadă de un an, cu portarul spaniol Jesús Fernández.

Goalkeeper-ul crescut de Real Madrid C.F.  a bifat 5 apariţii în echipa noastră, în sezonul recent încheiat: 2 în SuperLiga Romania şi 3 în Cupa României”, a menţionat clubul din Ilfov referitor la portar.

FC Voluntari, trei variante de antrenor!

Se anunţă schimbări numeroase de antrenori şi în această pauză dintre sezoane în SuperLiga României, iar una dintre formaţiile care încearcă să găsească un înlocuitor în urma sezonului actual din prima divizie, din care mai e de disputat doar confruntarea dintre CFR Cluj şi FC U Craiova (joi, ora 20:30, LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro), a evoluat în play-out.

Liviu Ciobotariu nu va mai continua la FC Voluntari, căci despre clubul ilfovean este vorba, motiv pentru care conducerea caută cea mai bună variantă de înlocuitor. Pe listă se află cel puţin trei nume.

Conform GSP, în birourile Voluntariului se vehiculează şi numele lui Ilie Poenaru, Nicolae Dică şi Dinu Todoran. Poenaru a lucrat ultima dată la UTA, Dică a fost principalul Mioveniului, iar Todoran conduce banca tehnică a formaţiei secunde a Voluntariului, aflată în Liga 3. 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele