Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

FCC UAV Arad - Sepsi Sfântu Gheorghe este finala Cupei României la baschet feminin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21033689/1/cupa-baschet.jpg

Echipele de baschet feminin FCC Baschet UAV Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe vor disputa finala Cupei României, după ce au învins duminică, în semifinale, formaţiile Agronomia Bucureşti, respectiv Sirius Tg. Mureş, la Turneul Final8 de la Sfântu Gheorghe.

În prima semifinală a zilei, FCC Baschet UAV s-a impus cu scorul de 90-58 (42-30), iar în cea de-a doua, Sepsi a câştigat cu scorul de 92-59 (61-32).

În meciurile din sferturile de finală, de sâmbătă, s-au înregistrat rezultatele: Agronomia Bucureşti - Universitatea Cluj 60-59, FCC Baschet Arad - KSE Târgu Secuiesc 83-52, Olimpia Braşov - Sirius Tg. Mureş 63-73 şi Sepsi Sfântu Gheorghe - CSM Alexandria 102-42.

Finala competiţiei va avea loc luni, de la ora 19.00.

Deţinătoarea trofeului este campioana Sepsi Sfântu Gheorghe, care are în palmares, în total, şapte Cupe ale României.

În finala din 2022, Sepsi a câştigat în faţa echipei CSM Satu Mare, cu scorul de 59-53.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele