Ultima oră
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”
Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV
Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi” Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi”
Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture
Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024 Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024

FCSB a avut concurenţă pentru Daniel Popa. Unde a fost dorit atacantul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21602856/1/popa.jpg

Transferul lui Daniel Popa la FCSB este aproape rezolvat după ce Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a transmis că cele două cluburi au ajuns la un acord pentru mutarea experimentatului fotbalist pentru suma de 300.000 de euro.

  • 11 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Daniel Popa în acest sezon pentru „U” Cluj
  • 850.000 de euro este cota de piaţă a experimentatului atacant

Daniel Popa se alătură unei liste lungi de jucători care au fost atât la Dinamo, cât şi la FCSB. Acesta a fost legitimat la clubul din Ştefan cel Mare în perioada 2016-2021, pentru care a bifat 17 goluri în 104 partide.

FCSB a avut concurenţă pentru semnătura lui Popa. ProSport scrie că atacantul a mai fost dorit de cluburi din Turcia şi Japonia.

Va avea un salariu impresionant

Cei de la fanatik.ro scriu că Popa va fi remunerat cu 16.000 de euro pe lună, o cifră mare pentru nivelul Superligii. Noul jucător al campioanei va deveni al patrulea cel mai bine remunerat din lot.

Top 3 salarii lunare la FCSB:

  • 1. Vlad Chiricheş - 40.000 de euro
  • 2. Florinel Coman - 30.000 de euro
  • 3. Alexandru Băluţă, Darius Olaru - 20.000 de euro

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele