Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

FCSB a pus ochii pe doi dintre cei mai în formă jucători din Superligă! Perla rivalei în lupta pentru titlu, vizată

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21062642/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-03-2023-1.jpg

FCSB continuă să urmărească atent fotbaliştii din Superligă care dau un randament foarte bun atât pentru a avea informaţii despre adversari, cât şi pentru a întări lotul în eventualitatea în care va câştiga întrecerea internă, iar patronul Gigi Becali îşi va dori să atace grupele unei competiţii europene.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Vitalie Damaşcan, vârful din Republica Moldova împrumutat de Sepsi OSK la FC Voluntari, pentru golurile sale de autor şi pentru sezonul constant pe care l-a avut până acum. Printre remarcaţii lui Stoica s-a numărat şi Andrei Borza, tânărul fundaş stânga al Farului.

”Damaşcan face un campionat foarte bun, chiar foarte bun. A reuşit şi câteva goluri de autor. Raţă a fost dat peste cap de povestea aia cu transferul la noi. Dar nu există meci în care să alerge mai puţin de 12 km, un jucător cu spirit de echipă. Ajută mult!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FCSB nu crede că îl poate transfera pe Borza

În privinţa lui Andrei Borza, Stoica prevede că apărătorul lateral al liderei Farul va face pasul rapid către echipa naţională şi că va pleca din campionatul României pe foarte mulţi bani, deoarece este puţin probabil ca FCSB să fie capabilă să facă o ofertă pentru a-l mulţumi pe Gheorghe Hagi, finanţatorul şi antrenorul constănţenilor.

”Cel mai bun foarte tânăr jucător din actuala ediţie de campionat, născut in 2005. Un jucător care va face pasul rapid chiar la echipa naţională, mai ales că e o poziţie unde avem mari probleme (n.r.- cea de fundaş stânga).

Suntem doar cu Bancu şi Camora acolo. Mi se pare bun! Este cel mai bun fundaş stânga român de la ora actuală.

Nu cred că putem să facem o ofertă care să se califice la pretenţiile Farului. Va pleca pe foarte mulţi bani. Mi se pare o certitudine!”, a mai precizat oficialul ”roş-albaştrilor”, conform sursei citate.  

10 goluri şi o pasă de gol a reuşit Vitalie Damaşcan în 26 de meciuri din actualul sezon al Superligii (un gol/o pasă decisivă în 5 jocuri pentru Sepsi, respectiv 9 goluri în 21 de apariţii pentru FC Voluntari). Atacantul central a fost împrumutat de covăsneni către formaţia ilfoveană.

În vârstă de doar 17 ani, Andrei Borza a îmbrăcat tricoul Farului de 24 de ori în campionatul intern. Fundaşul stânga şi-a trecut în cont două goluri şi două pase de gol în stagiunea curentă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele