adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

FCSB, anunţată de UEFA să nu pună la vânzare biletele pentru turul play-off-ului Conference League cu Viking

FCSB Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20818916/1/fcsb-fani.jpg

FCSB are toate şansele să nu joace cu fani în tribune turul play-off-ului pentru grupele Conference League, cu Viking, din pricina celor întâmplate în returul cu Dunajska Streda în tribune. UEFA a blocat vânzarea tichetelor.

Cazul este încă judecat de forul european, astfel că până când nu va fi luată o decizie finală, FCSB nu are voie să scoată la vânzare biletele. Problema e că anunţul cu privire la caz ar putea să fie dat exact miercuri, ci o zi înainte de meci, ceea ce înseamnă că vânzarea se va face în regim de urgenţă.

Vă recomandă să nu puneţi bilete în vânzare până nu vom da decizia finală în acest caz”, este mesajul primit de FCSB de la UEFA, conform GSP.

FCSB poate primi o sancţiune drastică de 200.000 de euro. Ce a notat observatorul UEFA

În partida FCSB - Dunajska Streda, scor 1-0, fanii ”roş-albaştrii” au fluturat un steag, considerat ofensator de observatorul UEFA. Consecinţele acestei acţiuni ar putea fi grave pentru echipa bucureşteană.

Observatorul meciului a fost Rusmir Mrković, din Bosnia, iar delegat UEFA a fost Milovan Đukanović, din Muntenegru. Cel din urmă a notat după meci „În timpul acestui meci, suporterii FCSB au afişat un steag în primele 18 minute, după care a fost scos, la avertismentul meu. Acelaşi steag a mai fost menţionat în raportul FARE Risk Assessment (n.r. regulamentul care monitorizează semne şi simboluri discriminatoare în fotbalul european) înainte de acest meci şi a fost afişat la meciul în sine.

În acest raport scria: «În timpul meciului din Conference League cu Saburtalo, de la Bucureşti, pe 28 iulie 2022, observatorii FARE au sesizat afişarea a două steaguri neo-naziste cu cruci celtice. Unul dintre acestea avea un individ mascat pe el, cu o cruce albă pe fond negru»”

Pe steagul în cauză este ilustrată o cruce celtică şi un suporter cu cagulă, iar oficialii UEFA l-au interpretat ca fiind un simbol neo-nazist. 

FCSB riscă o amendă în valoare de 200.000 de euro şi suspendarea terenului. 

FCSB a avut probleme cu UEFA şi după partida cu Saburtalo

În partida cu slovacii, galeria a stat în Peluza Nord a arenei, iar în Peluza Sud, unde se aflau în mod normal a fost afişat un banner cu ”No racism”, în urma scandărilor din partida cu Saburtalo, din turul II Preliminar. Managerul lui FCSB, Mihai Stoica a recunoscut şi el că problemele pe care le au cu UEFA sunt destul de mari.

”Când Olaru făcea al 250-lea sprint, epuizat, căzut pe gazon, zeci de mii de oameni au aprins torţele telefoanelor, că altfel (n.r. cu torţe reale) eram suspendaţi pe viaţă. Şi-aşa avem probleme cum nu vă puteţi imagina.

A fost un steag, pur şi simplu, observatorul şi ofiţerul de securitate au zis să fie scos din peluză în minutul 18. Nu e o cruce celtică, e un simbol care n-are legătură. Şi un suporter cu cagulă. Am citit azi despre crucea celtică, nu e un simbol neo-nazist. Pur şi simplu e o confuzie, sper să înţeleagă. Peluza Nord a fost la înălţime, nici măcar o scandare care să poate fi interpretată ca xenofobă”, a mai declarat MM Stoica.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele