Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

FCSB are atacant nou! Gigi Becali s-a înţeles cu Valeriu Iftime pentru Mihai Roman II

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20795951/1/roman.jpg

Gigi Becali caută soluţii, după instalarea lui Nicolae Dică ca principal. Noul antrenor a cerut transferuri, deoarece lotul celor de la FCSB nu este suficient de solid pentru a lupta la titlul şi a se califica în grupele Conference League.

Atacul are serios de suferit, după plecarea lui Florin Tănase în China, astfel se caută un înlocuitor. Cei de la Sport.ro scriu că Gigi Becali s-a înţeles cu Valeriu Iftime pentru aducerea lui Mihai Roman II (30 de ani). Mutarea se va face contra sumei de 250.000 de euro.

Roman a mai trecut în carieră pe la: Universitatea Craiova, Petronul Ploieşti, ”U” Cluj, Drobeta Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Tg. Jiu, NEC Neijmegen (Ţările de Jos), Petah Tikva (Israel), ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani.

Nistor e şi el pe listă

Gigi Becali a confirmat interesul celor de la FCSB pentru transferul lui Dan Nistor (34 de ani). Pentru a realiza mutarea, finanţatorul vicecampioanei va negocia direct cu Mihai Rotaru, dar, în paralel, l-a delegat pe Mihai Pintilii, naşul lui Nistor, să-l convingă pe mijlocaş.

CS Mioveni l-a dorit pe Nistor în această vară, la schimb cu Bogdan Rusu. Ion Georgescu, primarul din localitatea argeşeană a dezvăluit că cel mai probabil fotbalistul va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică, la FCSB.

 ”Din câte ştiu de la conducerea clubului, interesul pentru Dan Nistor a venit pe fondul solicitării de către Craiova a căpitanului şi golgheterului nostru, Bogdan Rusu. Nu-l putem da pe degeaba la Craiova, este sub contract cu noi, atunci l-am cerut pe Nistor la schimb, dar nu la salariul pe care-l are la Craiova.

Dacă Craiova îl mai doreşte pe Rusu, ni-l dă la schimb pe Nistor, în condiţiile puse de noi. Dacă nu, nu este nicio problemă, avem şi alte variante. Deocamdată discuţiile sunt îngheţate, aşteptăm să vedem ce se întâmplă.

Cred că Nistor va alege să meargă la Steaua (n.r. - FCSB), se cunoaşte foarte bine cu Dică. Îi urăm succes, dar să ştiţi că viaţa merge înainte şi cu el, şi fără el. Era argeşean de-ai noştri, ne-am fi mândrit ca el să revină după 10 ani la echipa din Mioveni”
, a explicat primarul din Mioveni, pentru sport.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele