Ultima oră
Neil Lennon, comparat cu un personaj din Las Fierbinţi! "Hai să mergem la Bobiţă" | VIDEO EXCLUSIV Neil Lennon, comparat cu un personaj din Las Fierbinţi! "Hai să mergem la Bobiţă" | VIDEO EXCLUSIV
România – Cehia 1-3, în al doilea meci din Golden League la volei feminin România – Cehia 1-3, în al doilea meci din Golden League la volei feminin
Iga Swiatek a câştigat turneul WTA 1000 de la Roma, în detrimentul Arynei Sabalenka Iga Swiatek a câştigat turneul WTA 1000 de la Roma, în detrimentul Arynei Sabalenka
UTA Arad s-a despărit de un jucător experimentat UTA Arad s-a despărit de un jucător experimentat
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Echipele de start
Surpriză în Liga 2! Una din echipele cu pretenţii a rămas fără antrenor Surpriză în Liga 2! Una din echipele cu pretenţii a rămas fără antrenor

FCSB are concurenţă! Jucătorul pe care îl doreşte Gigi Becali a intrat pe radarul unei echipe importante din Europa

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21225994/1/profimedia-0722999218.jpg

Gigi Becali îl vrea pe Stjepan Radeljic (25 de ani) pentru a betona apărarea FCSB-ului, dar fundaşul central de la Sheriff Tiraspol este dorit de una dintre echipele importante din Europa.

Patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat că vrea să transfere un fundaş străin la echipă, iar conform Fanatik este vorba despre Stjepan Radeljic. Apărătorul de 25 de ani măsoară 2,01 metri şi se află pe lista clubului Bucureştean, care ar opta pentru el în cazul în care nu reuşesc să aducă unul dintre Vlad Chiricheş şi Andre Duarte. 

”Eu bag bani. Azi sau mâine aduc un fundaş central pe care dau bani. E din străinătate, nu din România. Nu spun mai multe”, a declarat Becali, despre cel care va veni la FCSB în această vară.

Vlad Chiricheş întârzie să dea un răspuns concret, în timp ce Andre Duarte este greu de luat de la FCU Craiova, dar nici fundaşul bosniac nu ar fi uşor de adus. FCSB trebuie să se bată cu Dinamo Zagreb pentru semnătura lui Radeljic, pentru care se pare că oferta din Croaţia pare mai tentantă.

  • Stjepan Radeljic a fost transferat de Sheriff Tiraspol în 2021 de la echipa secundă a lui NK Osijek
  • 750.000 de euro este cota de piaţă a stoperului bosniac, conform transfermarkt.com
  • Fundaşul central a bifat 38 de partide, reuşind să înscrie un gol şi să ofere şi două assist-uri, în acest sezon

Echipa cu care va semna Ianis Stoica, după despărţirea de FCSB

Ianis Stoica (20 de ani) şi-a găsit în cele din urmă echipă, după despărţirea de FCSB. Vârful a fost dorit de Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj.

Cei de la ProSport scriu că Stoica a acceptat în cele din urmă să joace pentru ”U”, formaţie la care a jucat a doua partie a sezonului sub formă de împrumut. El va fi antrenat de fostul principal de la FCSB, Toni Petrea.

În acest sezon, Stoica a prins 10 meciuri, la Universitatea Cluj, dar nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

În total, de-a lungul sezoanelor, Ianis Stoica a marcat de 17 ori şi a oferit 7 pase decisive.

În trecut, Ianis Stoica a avut evoluţii foarte bune. Gigi Becali cerea chiar zeci de milioane de euro, dar în acest moment, primeşte oferte pentru a-l ceda liber de contract.

  • 10 goluri şi 6 pase de gol a reuşit Ianis Stoica pentru FCSB în 57 de meciuri oficiale.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele