Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

FCSB completează lotul cu patru jucători de la naţionala U19

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20754528/1/fcsb.jpg

FCSB îşi completează lotul cu patru tineri jucători, ce au evoluat recent la Campionatul European U19, acolo unde România a fost eliminată în faza grupelor, fără să câştige vreun punct. ”Tricolorii” au fost învinşi de Italia, Franţa şi Slovacia.

Sub comanda lui Toni Petrea se vor afla din sezonul viitor: Pantea, Ciuciulete, Pandele şi Chiriţoiu, informează Gazeta Sporturilor. Aceştia vor fi eligibili pentru regula U21 încă trei ani, astfel cei de la FCSB scapă de o grijă importantă.

Toţi patru au fost folosiţi de selecţionerul Adrian Văsâi la turneul final. Pantea, Pandele şi Chiriţoiu au bifat toate meciurile din grupă, în timp ce Ciuculete a fost folosit în două meciuri.

Pe doi i-a remarcat MM Stoica

Doi jucători de la FCSB s-au remarcat la Campionatul European U19, în ochii lui Mihai Stoica. Este vorba despre Andrei Pandele (18 ani) şi Aurelian Ciuciulete (19 ani), care au strălucit la turneul final din Slovacia.

Gigi Becali a investit, în ultima perioadă în centrul de copii şi juniori de la FCSB, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Octavian Popescu este cel mai bun exemplu de jucător cu mare potenţial, crescut de FCSB, iar acum MM i-a lăudat pe Pandele şi Ciuciulete, după prestaţiile excelente de la Europeanul U19, în care cei doi s-au făcut remarcaţi.

Manager-ul de la FCSB îi consideră pe cei doi, printre cei mai buni jucători, din echipa României, de la EURO U19, alături de portarul Popa.

"Eu sunt mulţumit pentru că doi jucători de-ai noştri, Pandele si Ciuciulete, mai ales Pandele... Pentru mine a fost, alături de Popa, jucătorii care au dat randament si nimeni nu le poate reproşa nimic. In rest ce a fost, jucătorii de atac, efectiv un haos total, fiecare a făcut ce a vrut, fiecare a jucat pentru el si de-aia am ieşit lamentabil împotriva unui adversar...", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Pandele are 2 partide jucate la echipa mare a FCSB, iar sezonul trecut a fost împrumutat la Metaloglobus, iar Aurelian Ciuciulete are 21 de minute la echipa de seniori şi a fost şi el împrumutat sezonul trecut la Unirea Constanţa, în Liga 2.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele