Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

FCSB contestă deciziile selecţionerului! Ce l-a deranjat pe ”MM” Stoica şi a stârnit o reacţie pe măsură

FCSB Publicat pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21314662/1/antrenament-oficial-fcsb-inaintea-meciului-cu-fc-nordsjaelland-16-08-2023.jpg

FCSB şi-a reiterat nemulţumirea pentru convocările făcute de selecţionerul Daniel Pancu la reprezentativa României Under 21, prin vocea lui Mihai Stoica.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al ”roş-albaştrilor” a amintit că Octavian Popescu, Alexandru Musi (împrumutat la Petrolul) şi Ianis Stoica (împrumutat la Universitatea Cluj) sunt fotbaliştii cu cele mai bune cifre în Superligă dintre cei care se încadrează la regula U21.

Mihai Stoica, nemulţumit de deciziile lui Daniel Pancu

”E de notorietate subiectul Octavian Popescu. Am citit azi că Tavi Popescu, Musi şi Ianis Stoica au cele mai bune cifre dintre jucătorii care respectă regula U21, însă ei nu au fost chemaţi la lot şi nu înţeleg de ce.

La Octavian înţeleg, deşi se accidentase Baiaram”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Oficialul vicecampioanei şi-a exprimat, de asemenea, nemulţumirea pentru convocările lui Danciu (Universitatea Craiova) şi Cîrjan (Rapid).

”E convocat Danciu, care e rezervă la Craiova, pe care l-am văzut jucând, dar care nu a dat niciun gol la seniori. E o problemă! E convocat Cîrjan, care joacă şi nu joacă.

Totuşi, parcă acolo nu mi-a sunat bine. N-am văzut a doua repriză a meciului cu Albania, recunosc, dar noi avem probleme la fundaşi şi mijlocaşi defensivi”a mai adăugat Stoica, conform sursei citate. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele