Ultima oră
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024
VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial
Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor” Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă ”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă

FCSB dezamăgeşte, dar fanii îi sunt alături. Câte bilelete s-au vândut pentru returul cu Dunajska Streda

FCSB Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20809255/1/fani-fcsb.jpg

FCSB are un start modest de sezon, dar, cu toate acestea, fanii sunt foarte aproape de echipă. Mai apropiaţi decât în ultimii ani, deşi clubul are cel mai slab început de stagiune din aceiaşi ultimi ani. Aşa se face că partida retur din runda a 3-a a preliminariilor Conference League, cu Dunajska Streda, se va juca cu un număr important de fani în tribune.

Până duminică se vânduseră, deja, peste 15.000 de bilete. Mai sunt câteva zile până la partidă, care va avea loc joi, astfel că, în foarte mare măsură, tribunele Arenei Naţionale vor fi pline în proporţie de peste 50 la sută. E de aşteptat ca numărul fanilor să fie în jurul a 30.000.

Tocmai din acest motiv, conducătorii FCSB-ului au decis să pună în vânzare şi bilete pentru inelul al 3-lea al stadionului, asta deşi nu se întâmplă prea des acest lucru. Doar în momentul în care e cerere foarte mare de bilete se dă drumul şi la ultimul inel.

FCSB, sancţionată de UEFA din cauza suporterilor. Decizia anunţată de forul continental

Comisia de Apel a UEFA a decis sancţionarea FCSB-ului, ca urmare a problemelor de la meciul dintre echipa bucureşteană şi Saburtalo, disputat în data de 28 iulie, în Conference League.

Astfel, FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro şi va trebui să joace următorul meci de acasă cu tribuna sud a stadionului închisă, din cauza comportamentului rasist al suporterilor.

De asemenea, FCSB va trebui să afişeze la următorul meci de acasă din cupele europene un banner cu mesajul ”#NoToRacism”.

În plus, echipa bucureşteană a fost amendată cu 1.500 de euro pentru aruncarea de obiecte de către fani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele