adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

FCSB dezamăgeşte, dar fanii îi sunt alături. Câte bilelete s-au vândut pentru returul cu Dunajska Streda

FCSB Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20809255/1/fani-fcsb.jpg

FCSB are un start modest de sezon, dar, cu toate acestea, fanii sunt foarte aproape de echipă. Mai apropiaţi decât în ultimii ani, deşi clubul are cel mai slab început de stagiune din aceiaşi ultimi ani. Aşa se face că partida retur din runda a 3-a a preliminariilor Conference League, cu Dunajska Streda, se va juca cu un număr important de fani în tribune.

Până duminică se vânduseră, deja, peste 15.000 de bilete. Mai sunt câteva zile până la partidă, care va avea loc joi, astfel că, în foarte mare măsură, tribunele Arenei Naţionale vor fi pline în proporţie de peste 50 la sută. E de aşteptat ca numărul fanilor să fie în jurul a 30.000.

Tocmai din acest motiv, conducătorii FCSB-ului au decis să pună în vânzare şi bilete pentru inelul al 3-lea al stadionului, asta deşi nu se întâmplă prea des acest lucru. Doar în momentul în care e cerere foarte mare de bilete se dă drumul şi la ultimul inel.

FCSB, sancţionată de UEFA din cauza suporterilor. Decizia anunţată de forul continental

Comisia de Apel a UEFA a decis sancţionarea FCSB-ului, ca urmare a problemelor de la meciul dintre echipa bucureşteană şi Saburtalo, disputat în data de 28 iulie, în Conference League.

Astfel, FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro şi va trebui să joace următorul meci de acasă cu tribuna sud a stadionului închisă, din cauza comportamentului rasist al suporterilor.

De asemenea, FCSB va trebui să afişeze la următorul meci de acasă din cupele europene un banner cu mesajul ”#NoToRacism”.

În plus, echipa bucureşteană a fost amendată cu 1.500 de euro pentru aruncarea de obiecte de către fani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele