Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB e din ce în ce mai aproape de transferul lui Miculescu: "Gigi spune că sunt şanse mari să se facă"

FCSB Publicat pe 30 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20796462/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-3.jpg


David Miculescu, de la UTA Arad, e principala ţintă a lui Gigi Becali pentru următoarele zile, iar Mihai Stoica a dezvăluit că transferul are şanse mari să se facă, iar atacantul "Bătrânei Doamne" ar putea apărea în tricoul celor de la FCSB chiar în meciul de miercuri, cu Dunjaska Streda, din turul al treilea preliminar al Conference League 2022/2023.
 
Becali aleargă de mai mult timp după Miculescu, iar startul bun de sezon al jucătorului de 21 de ani şi calificarea roş-albaştrilor în Conference League l-au convins pe latifundiarul din Pipera că e momentul să acţioneze rapid. Clauza de reziliere a lui Miculescu se ridică la 1.7 milioane de euro, dar situaţia e ceva mai complicată, aproximativ 40% din suma de transfer a jucătorului urmând să ajungă în conturile familiei acestuia. Becali are, acum, două variante: fie achită clauza cerută de cei de la UTA Arad, fie poartă discuţii separate cu tatăl jucătorului şi îl convinge pe acesta să facă presiuni asupra arădenilor pentru a accepta o sumă de transfer mai mică. În acest caz, Miculescu va primi şi o sumă de bani la semnătură.
 
Pentru Mihai Stoica, mutarea e mai mult decât realizabilă. Ba chiar managerul general crede că Miculescu poate juca pentru FCSB încă de miercuri, dar şi că venirea sa ar fi un mare plus pentru compartimentul ofensiv al lui Nicolae Dică:
 
"Gigi spune că sunt şanse foarte mari să se facă. Şi, dacă se face, se face în timp util, ar trebui să ne şi ajute în Europa. Poţi să faci listă nouă la fiecare tur, dar cu 24 de ore înainte de partidă poţi să mai faci una-două modificări pe lista pe care ai trimis-o.
 
Sper şi înţeleg de la Gigi ca există şanse. Dacă se ajunge să se plătească clauza de reziliere de 1,7 milioane, dacă Gigi se decide să o plătească, nu cred că va juca cu Voluntari. Dar trebuie să te înţelegi şi cu jucătorul.
 
E un jucător cu un fizic deosebit, sunt foarte puţini jucători români care au jucat atacant lateral, sau număr 10, care să aibă fizicul lui, un jucător de 1,89 metri, cu o tehnică bună, chiar m-aş bucura să vină, e un jucător extrem de tânăr, îi ştiu educaţia, îl ştiu pe tatăl lui, simplul fapt ca e prieten cu Tavi Popescu pe mine mă linişteşte, nu poţi să fii prieten cu un fotbalist cuminte şi să nu fii cuminte”, a declarat oficialul roş-albaştrilor, la Orange Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele